"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השקה לילית לאייפון 6S החדש

הכינו את שקי השינה: אייפון 6S מגיע בעוד יומיים לארץ, אך יימכר במספר חנויות מצומצם בלבד

,עודכן
השקת האייפון 6S החדש בסידני, לפני שבועיים // צילום: אי.פי.איי // השקת האייפון 6S החדש בסידני, לפני שבועיים

בין יום רביעי לחמישי יקיימו חברות הסלולר והמשווקים של אפל "לילה לבן" למכירת דגמי iPhone 6S ו-iPhone 6S Plus. רשת "דינמיקה" תמכור בכמה סניפים מרכזיים בהם דיזנגוף סנטר וקניון רמת אביב ו-iDigital תפעיל את הסניף בקניון רמת אביב למכירה הלילית.

רויטרס

מבין חברות הסלולר, פלאפון היא זו שפירסמה היום ראשונה את מחירי ההשקה של האייפונים, והודיעה כי תמכור את אייפון 6S בגרסא 16 ג'יגה במחיר של 3,740 שקלים ו-64 ג'יגה במחיר של 4,350 שקלים. אייפון 6S plus בגרסת 16 ג'יגה יימכר ב-4,350 שקלים ואת גרסת ה-64 ג'יגה ב-4,900 שקלים. גרסה בנפח אחסון של 128 ג'יגה תגיע לארץ רק בהמשך.

לרגל ההשקה, פלאפון מציעה לכל רוכשי המכשיר (עד 23 באוקטובר) שליחות עד הבית ללא תשלום. בנוסף, בפלאפון מציעים באופן קבוע אחריות ל-5 שנים עבור הסמארטפונים שהיא מוכרת.

רשת istoreil מוכרת כבר היום את iPhone6S עם 16 ג'יגה ב-4,899 שקלים ועם 64 ג'יגה ב-5,399 שקלים. אותה רשת מחזיקה גם בדגם 128 ג'יגה הנדיר במחיר של 5,899 שקלים. iPhone 6S Plus נמכר אצלה ב-5,399 שקלים עם 16 ג'יגה, ודגם 64 ג'יגה ב-5,899 שקלים. דגם 128 ג'יגה עולה 6,299 שקלים.

למרות שחיצונית המכשיר החדש של אפל נראה דומה מאוד לדגם ה"ישן" שהושק בשנה שעברה, מדיווחים שמגיעים ממדינות בהן כבר הושק המכשיר, החידוש העיקרי בו הוא עמידותו החלקית למים. מומחים נוטים להאמין כי הדגם הבא של אפל כבר יהיה עמיד למים לחלוטין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר