"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בצעד יוצא דופן: המשטרה פירסמה את שמו ותמונתו של פדופיל

החשד: ביצע מעשי סדום בקטינים בני 10 • "מרוכז מאמץ באיתור קורבנות נוספים"

,עודכן
צילום: משטרת ישראל // העצור, רותם מאיה

אירוע לא שגרתי בכל הקשור לעבריינות מין: בצעד חריג, פירסמה משטרת ישראל את שמו ותמונתו של רותם מאיה (27) מתל אביב, הנאשם בביצוע עבירות מין במספר רב של הזדמנויות כלפי קטינים. מאיה נעצר השבוע פעם נוספת על ידי היחידה ושלשום האריך בית משפט השלום בראשל״צ את מעצרו עד יום שני (12.10), זאת בעקבות התפתחות שחלה בחקירתו.

מהמשטרה נמסר כי פירסום זהותו נתבקש לאחר שחקירת החשדות לביצוע עבירות מין בפועל בקטינים נמשכת ביתר שאת "ובין היתר מרוכז מאמץ באיתור קורבנות נוספים".

הפרשה התגלתה במהלך פעילות של יחידת הסייבר הארצית בלהב 433, שחקרה חשדות לפיהן מאיה אחז בחומר תועבה. הודות למאמצים יזומים טכנולוגיים, מודיעיניים וחקירתיים של היחידה נאספו ראיות לכך שמאיה ביצע עבירות מין בקטינים בחו״ל באמצעות האינטרנט, ובגין עבירות אלה הגישה לאחרונה פרקליטות מחוז תל אביב כתב אישום נגדו.

הודות להמשך איסוף הראיות על ידי היחידה במקביל, ולאחר הגשת כתב האישום, בוסס חשד לכך שבנוסף לעובדות כתב האישום ביצע מאיה מעשי סדום במספר רב של הזדמנויות כלפי שלושה קטינים ישראליים כבני 10. לאור ההתפתחות נעצר מאיה פעם נוספת ושלשום כאמור, האריך בית המשפט את מעצרו בשישה ימים בגין החשדות החדשים נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר