"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עם הפנים לפאריס
ללא הג'ודאים הבכירים ששמרו עצמם לתחרות היוקרתית בצרפת, אליפות ישראל בג'ודו נערכה אמש ברעננה • ירדן ג'רבי זכתה בפעם ה־8 בתואר • גלישה: השייטים עשויים לצאת לעומאן
ג'רבי. ניצחה את רותם שור בגמר // עמי שומן // ג'רבי. ניצחה את רותם שור בגמר

עם הפנים לפאריס

ללא הג'ודאים הבכירים ששמרו עצמם לתחרות היוקרתית בצרפת, אליפות ישראל בג'ודו נערכה אמש ברעננה • ירדן ג'רבי זכתה בפעם ה־8 בתואר • גלישה: השייטים עשויים לצאת לעומאן

,עודכן

אליפות ישראל בג'ודו נערכה אתמול באולם מטרו ווסט רעננה והסתיימה ללא הפתעות מיוחדות. ירדן ג'רבי' שלא החמיצה את האליפות אך בספק לגרנד סלאם בצרפת, חגגה בפעם השמינית את תואר אלופת ישראל כשגברה על רותם שור (עד 63 ק"ג). ג'רבי ניצחה בזכות ארבעה עונשים של שור ולא צברה ניקוד שהושג בתרגיל.

אמילי רוסאנו גברה על שירה ראשוני במשקל עד 48 ק"ג, גילי כהן ניצחה את רוני שוורץ בניקוד זהב בקטגוריית המשקל עד 52 ק"ג.

האליפות של הגברים היתה מעט מאכזבת, לאחר ששגיא מוקי, טומי ארשנסקי וגולן פולק נעדרו מהאירוע מאחר והעדיפו לשמור כוחות לגרנד סלאם בפאריס בשבוע הבא.

טל פליקר (משקל עד 66 ק"ג), שמחפש את הכרטיס לאולימפיאדת ריו, ניצח את טל אלמוג והוכתר לאלוף ישראל. אורי ששון (מעל 100 ק"ג), מדליסט הארד מאליפות אירופה, הציג ג'ודו נחוש ומהיר כשגבר בזמן קצר עם וואזרי ואיפון על איגור בוטולייב. אחיו, אלון ששון (עד 90 ק"ג) זכה גם הוא בזהב כשגבר בגמר על לי קוכמן.

הדילמה הביטחונית

נבחרת הגלישה של ישראל תצא לאליפות העולם בעומאן על אף שהשב"כ ומשרד הספורט לא אישרו זאת. במהלך פגישת חירום באיגוד השייט, שנערכה בניסיון לבטל את איסור יציאת המשלחת בשבוע הבא, הצהירו הגולשים שחר צוברי, נמרוד משיח ומעיין דבידוביץ כי הם מודעים לסכנות הכרוכות בנסיעה ללא אבטחה. בעומאן מוכנים אף הם לערוב לביטחון של הגולשים הישראלים, כאשר מדובר כאמור בתחרות קריטריון חשובה מאד לישראלים. נוכח מקרים דומים בעבר, נראה שבסופו של דבר עם או בלי אישור של שירות הביטחון הכללי, תצא נבחרת הגולשים לתחרות. "הגולשים הישראלים יגלשו באליפות העולם, אחרת זה יהיה הסוף של הגלישה הישראלית ואחת המכות האנושות לספורט האולימפי הישראלי" אמר אמש גורם בכיר בשייט הישראלי.

צוברי. ייסע לעומאן? // אי. פי

עף: כפ"ס מכוונת גבוה

עם מחלקת נוער ענפה שכוללת גם פעילות בשדרות, הפועל כפ"ס רוצה לחזור אל מרכז הבמה בכדורעף הישראלי. אמש במסיבת פתיחת העונה מועדון הכדורעף הבכיר סימן את המטרות שלו: אליפות, גביע המדינה והתקדמות בגביע האירופי.

ב־18 בנובמבר קבוצת הנשים והדאבליסטית של ישראל וגם קבוצת הגברים יארחו יריבות מאירופה במסגרת הסיבוב השני של גביע האתגר האירופי ויחנכו יחד את אולם אריק איינשטיין שנבנה בשכונה הירוקה בעיר. קבוצת הגברים חיזקה עצמה העונה בארבעה שחקנים: עומרי שוורץ, גיא בן גל, זיו בר נצר ו־ואסילי פוילוב. אצל הנשים הצטרפה אנה ויליקי שחוזרת מחופשת לידה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו