"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "אנו בעיצומו של גל טרור"

כך אמר ראש הממשלה בסיום דיון והערכת מצב שקיים בחמ"ל המשטרה בירושלים • הוא ביקש לשמור על קור רוח והבטיח "ידענו תקופות קשות מאלה וגם על הגל הזה אנחנו נתגבר"

,עודכן
"המשטרה של הטרור היא לזרוע פחד" // צילום: לע"מ // "המשטרה של הטרור היא לזרוע פחד"

ראש הממשלה בנימין נתניהו סיים לפני זמן קצר (רביעי) דיון והערכת מצב בחמ"ל המשטרה במחוז ירושלים, בהם השתתפו השר לביטחון פנים, יו"ר ועדת חוץ וביטחון, ראש עיריית ירושלים, מ"מ מפכ"ל המשטרה ומפקד מחוז ירושלים. בתום הדיון אמר נתניהו כי "אתמול סיירתי בצה"ל, היום אני במשטרה. אני מבקש לשבח את המפקדים, את בנצי סאו וצ'יקו אדרי, את השוטרים ואת השוטרות, את לוחמי ולוחמות מג"ב. הם פועלים בצורה יוצאת מן הכלל, מגלים אומץ לב, חתירה למגע, מסירות והקרבה".

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

לדברי ראש הממשלה, "אנחנו עדיין בעיצומו של גל טרור. אנו פועלים בתקיפות נגד המפגעים, נגד פורעי החוק ונגד המסיתים. תגברנו כוחות ואנחנו מעמידים את כל האמצעים ואת כל השיטות הנדרשים כדי להיאבק בטרור הזה".

נתניהו סיכם ואמר כי "במלחמה בטרור, האזרחים נמצאים בחזית ונדרשת ערנות מרבית גם מהם. אני מבקש לשבח את קור הרוח ואומץ הלב שגילו אזרחי ישראל בימים האחרונים וגם ביום הזה, בירושלים ובקריית גת. המטרה של הטרור היא לזרוע פחד, והצו הראשון כדי לנצח את הטרור הוא לגלות קור רוח וחוסן אישי ולאומי. כבר ידענו תקופות קשות מאלה, וגם על גל הטרור הזה אנחנו נתגבר בנחישות, באחריות ובאחדות".

רה"מ ביטל את הביקור לגרמניה שתוכנן להיום

בעקבות המצב הביטחוני ביטל ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקור שתוכנן למחר (חמישי) בגרמניה. נתניהו ושבעה משרי הממשלה היו צפויים לצאת היום לפגישה עם קנצלרית גרמניה אנגלה מרקל ועם שבעה משריה. מדובר בביקור שהפך למסורת ומתקיים כבר שבע שנים, כשבכל פעם נפגשות שתי הממשלות כדי להדגיש את הקשר המיוחד בין ישראל לגרמניה, לסירוגין בברלין ובירושלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר