"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היכונו לביאת האייפון

בעוד כשבועיים יושק בישראל אייפון 6S ו-6S פלוס • מנכ"לית iDigital: "נערכנו מראש" • כמה הוא יעלה לנו?

,עודכן
אייפון 6S // צילום: רויטרס // אייפון 6S

לא יכולים לחכות יותר לאייפון? בעוד כשבועיים, בלילה שבין ה-14 לבין ה-15 באוקטובר יושק בישראל אייפון 6S באופן רשמי. בחנות iDidital ברמת אביב יחל אירוע "לילה לבן" ובו יימכר האייפון החדש ב-3,750 למכשיר עם 16 ג'יגה זיכרון בלבד. מי שמעוניין לרכוש את הדגם המשופר יותר, iPhone 6S Plus, ייאלץ לשלם לא פחות מ-4,350 שקלים.

הדגם החדש רשם שיאי מכירות של כל הזמנים בחברת אפל עם יותר מ-13 מיליון מכשירים שנמכרו בשלושת ימי המכירות הראשונים. מהדגם הקודם בהשקה לפני שנה נמכרו עשרה מיליון מכשירים "בלבד" בשלושה ימים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

באייפון החדש ישנם כמה שדרוגים משמעותיים, בהם טכנולוגית המגע הרב-שלבית (עוצמת לחיצה שונה מבצעת פעולה שונה), מצלמה איכותית של 12 מגה-פיקסלים לעומת 8 עד עתה, ומעבד מהיר עם ביצועים חזקים.

לדברי מנכ"לית iDidital, איילת צרפתי רוזן, מדובר ב"השקה הכי מהירה בישראל. הפעם נערכנו מראש כדי לספק את הביקושים הגבוהים הצפויים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר