"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתנות לחג

הגנת הפועל כפ"ס קרסה, בית"ר ירושלים ניצלה זאת וניצחה 1:3 באיצטדיון טדי • צעירי, רואדה ורוקאביצה כבשו

,עודכן
שחקני בית"ר ירושלים חוגגים את ניצחון הבכורה העונה // שחקני בית"ר ירושלים חוגגים את ניצחון הבכורה העונה

נדיר למצוא אוהדי קבוצה שמתארחת באיצטדיון טדי למשחק נגד בית"ר ירושלים, שעוד לפני השריקה מוצאים אידיליה עם בעלי הבית. להפועל כפ"ס זה קרה.

האמת, לא חוכמה גדולה. בעלי בית"ר (עדיין) וכפ"ס לשעבר, אלי טביב, בצעד חריג מאז אירועי המשחק בשרלרואה ואולי בגלל שמדובר בחג משלושת הרגלים, עלה לעיר הבירה ושמע היטב את הקללות המשותפות. את הירוקים הוא הביא לשוקת שבורה, הירושלמים חוששים מגורל דומה.

יושבי היציע המערבי, כמו בכל מחלוקת בקבוצה, עדיין על הגדר. הם לא הצטרפו למקהלה, אבל בהחלט דיברו שם על זה ש"הוא הבעיה, רק בגלל אלי 10,000 אוהדים נשארים בבית". רגע לפני ההמנון נכנס טביב לאקווריום ביציע הכבוד והמשיך לשים פס על העולם. מי שחולם על עזיבתו הקרובה עשוי להתאכזב.

על הדשא כפ"ס אמנם הגיעה למצבים הערב (ב'), אבל בעיקר הציגה יכולת של קבוצה שנתקעה בליגה הלאומית. שישה שחקני הרכב עוד פתחו כשהירוקים שיחקו בליגה א', ולא נראה שרובם מתאימים לליגת העל. אז ניצחתם את מכבי חיפה, ממש ביג דיל העונה.

מאוויס צ'יבוטה ואלעד גבאי. כפ"ס בקושי הגיעה למצבים

לפני המשחק התרברב הבעלים, סתיו שחם, וקבע ש"אין סיבה שלא ננצח". אחרי המשחק אפשר להכין לו רשימה ארוכה מאוד של סיבות, אבל לא בטוח שזה ישנה אצלו משהו בתפיסה השגויה. ביכולת כזאת כפ"ס תחזור גם בשנה הבאה לטדי, אבל זה יהיה בימי שישי בצהריים ובליגה אחרת. בשבת הפועל ת"א מגיעה ללויטה. כמו שהקבוצה של המאמן פליקס נעים נראתה אתמול, נעים זה לא יהיה.

בית"ר, עם ניהול נורא של טביב אבל עם סגל לא רע בכלל, הביסה בצדק את כפ"ס הרכה. המחצית הראשונה היתה הטובה של בית"ר העונה. אחרי שלוש דקות היא כבר הובילה, בדרך ל-0:3 במחצית (לירוי צעירי, חסוס רואדה וניקיטיה רוקאביצה). מאוויס צ'יבוטה (פעמיים) ולנרי קהינדה היו חייבים לכבוש לכפ"ס, שבמקום לחזור מהר ראתה איך המארחת מנצלת עד תום את המצבים אליהם הגיעה. שלושה רגלים, שלוש הזדמנויות, שלושה שערים. שער הניחומים של רז כהן לא הועיל בהרבה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר