"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: אנס את אמו הנכה בת ה-77

כתב אישום הוגש נגד תושב קרית גת בן 33 שבמשך שנתיים אנס, הכה ואיים על אמו • תקף גם את המטפלת

,עודכן
צילום אילוסטרציה: Getty Images //

פרקליטות מחוז דרום הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד תושב קרית גת בן 33, שביצע במשך כשנתיים עבירות מין כלפי אמו הנכה בת 77. במספר הזדמנויות אף הכה אותה. המעשים התגלו, כאשר לפני כשבועיים, ביצע הנאשם עבירות מין במטפלת של אמו ולאחר שהמטפלת דיווחה אודות מעשיו של הנאשם לממונים עליה, הנאשם תקף אותה ואיים עליה שיהרוג אותה.

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של מעשה מגונה בחסרת ישע על ידי אחראי, אינוס, תקיפה סתם ואיומים.

לצד כתב האישום הגישה הפרקליטות בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים. לטענת הפרקליטות, קיימות ראיות לכאורה להוכחת העבירות המיוחסות למשיב בכתב האישום. בין ההוכחות שהפרקליטות טוענת לקיומן, הודעת המטפלת, המתארת כיצד הנאשם ביצע בה מעשים מגונים, שעה שהכינה ארוחת בוקר לאמו. היא סיפרה כי הוא הצמיד אותה לקיר ואיים עליה, לאחר ששמע שדיווחה על מעשיו לממונים עליו.

כמו כן הוצמדו לכתב האישום תלונות של שלוש מטפלות אחרות שטיפלו בקשישה בתקופה של השנתיים האחרונות, בהן הן מספרות על מספר מקרים שראו את הנאשם מבצע בקשישה מעשים מגונים ומכה אותה, ודיווחו על כך בזמן אמת. גם פקידת סעד המטפלת במשפחה מתארת כיצד קיבלה דיווחים על התנהגויות מיניות חריגות של הנאשם במהלך השנים האחרונות.

הנאשם מכחיש את המיוחס לו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר