"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צ'כיה ומאמנה הישראלי ברבע הגמר

הישג עצום למאמן הישראלי ננו גינזבורג, שהעפיל יחד עם נבחרתו לרבע גמר היורובאסקט לאחר ניצחון 59:80 על קרואטיה

,עודכן
ננו גיזבורג (משמאל) יחד עם שחקן הנבחרת ייז'י וולש במסיבת העיתונאים לאחר המשחק // צילום: אבי סגל // ננו גיזבורג (משמאל) יחד עם שחקן הנבחרת ייז'י וולש במסיבת העיתונאים לאחר המשחק

צ'כיה, ומאמנה הישראלי ננו גיזבורג, העפילו היום לרבע גמר אליפות אירופה אחרי שהביסה את קרואטיה החזקה 59:80. הצ'כים לא היו במעמד הזה כבר 30 שנה, ומאז נפרדה המדינה מסלובקיה לא קרה אפילו פעם אחת שהנבחרת הגיעה כה רחוק.

קרואטיה שבאה עם יומרות גדולות פשוט לא הייתה במשחק. במחצית התוצאה עמדה כבר על 31:48, וברבע השלישי עלה ההפרש עד לכדי 30 נק' (33:63). היריבה הבאה של הצ'כים תהיה סרביה.

גינזבורג מאמן מזה עשור מחוץ לישראל. זהו הקיץ השני שגינזבורג מדריך את הנבחרת. לפני כן אימן את אלופת צ'כיה נימברוק, והקיץ הוא חזר אליה ויעבוד בה במקביל לנבחרת.

גינזבורג אמר לאחר המשחק כי "אין ספק שזה היום הגדול בקריירה שלי. זה יום גדול לכדורסל הצ'כי. אני האמנתי כבר כשהגעתי לתפקיד שאם כל השחקנים באים והם בריאים, אנחנו יכולים להיות נבחרת טובה מאוד. האמנתי שאנחנו יכולים לנצח את קרואטיה, אבל לא חשבתי שזה יהיה בדרך הזו עם 3 רביעים מעולים.,

כשנשאל גינזבורג האם הוא מאוכזב שלהצלחתו בחו"ל אין הד תקשורתי בארץ ענה, כי "היחידה שמתרגשת מזה היא אשתי. כל אחד אוהב שמפרגנים, אבל תהיו בטוחים שזה לא מדיר שינה מעיני."

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר