"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דירוג פיפ"א: ישראל עלתה למקום ה-46
ישראל עלתה מקום אחד • וויילס (9) הבכירה באי הבריטי לאחר שעקפה את אנגליה (10) • צרפת נפלה למקום ה-24
נבחרת ישראל במקום ה-46 // יוסי שקל // נבחרת ישראל במקום ה- 46

דירוג פיפ"א: ישראל עלתה למקום ה-46

ישראל עלתה מקום אחד • וויילס (9) הבכירה באי הבריטי לאחר שעקפה את אנגליה (10) • צרפת נפלה למקום ה-24

,עודכן

רגע לפני שנבחרת ישראל תארח את אנדורה במסגרת מוקדמות יורו 2016, פיפ"א פרסמה את דירוג הנבחרות. על אף העובדה שמאז הדירוג הקודם לא נערכו משחקים רשמיים, הנבחרת הלאומית עלתה מקום אחד למקום ה-46.

אצל וויילס, שתפגוש את הכחולים לבנים ביום ראשון, יכולים להיות מרוצים לאחר שגארת' בייל וחבריו תפסו את המקום ה-9 בדירוג והפכו את הנבחרת שלהם לבכירה באי הבריטי בעקבות ירידתה של ואנגליה שני מקומות ל-10, כאשר מי שעלתה במקומה למקום השמיני היא צ'ילה.

בבית הישראלי במוקדמות היורו, בוסניה ירדה שני מקומות ל-30, קפריסין ירדה ארבעה מקומות ל-86 והיריבה הערב בסמי עופר מדורגת 202 מתוך 208 נבחרות.

שבעת המקומות הראשונים נותרו ללא שינוי, ארגנטינה נותרה בפיסגה כשאחריה בלגיה, גרמניה, קולומביה, ברזיל, פורטוגל ורומניה. ספרד והולנד נותרו 11-12, איטליה במקום ה-16 וצרפת נפלה עד המקום ה-24

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו