"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עדות מצמררת: "שמענו חבטות - ואז צרחות בכי"

אביו של ילד חשד כי המטפלת מכה את בנו • האב ל"ישראל היום": "מקווה שלא תטפל עוד באף תינוק" • הוא הקליט אותה ובחקירתה היא הודתה בעבירות המיוחסות לה: "איבדתי שליטה" • בית המשפט שחרר אותה למעצר בית בתנאים מגבילים

,עודכן
האב חשד - המטפלת נעצרה // צילום: GettyImages (אילוסטרציה) // האב חשד - המטפלת נעצרה

עוד פרשה של התעללות מטפלת בילדים: אמש הגיע למרחב דן תושב ר"ג, בן 32, אשר טען כי בנו התינוק בן התשעה חודשים מתנהג בצורה חשודה. האב סיפר לחוקרים בתחנת המשטרה כי יש עליו סימני אלימות. האב ציין בפני החוקרים כי הוא חושד שמי שאחראית לסימני האלימות היא המטפלת שלו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בשיחה עם "ישראל היום" סיפר האב כי "היא שלחה לנו תמונות של סימני מכות על הילד ביד וברגל ושאלה אם אנו מכירים את זה - זה הדליק נורה אדומה. במקביל, במשך שבוע וחצי שמנו לב שהוא חושש ללכת לאנשים זרים והיה בוכה בבוקר שהיא הייתה מגיעה. הוא התחיל לצבוט אותנו באוזן ובזרוע ולא הבנו. שמנו הקלטת אודיו ושמענו שהיא מדברת אליו באלימות מילולית. יש קולות ברקע של חבטות וסטירות, שומעים אותה אומרת לו האוזן הזאת לא מקשיבה לי ואחרי זה צרחות של כאב על ידי התינוק."

עוד הוסיף האב: "שמענו את זה ואתמול עימתנו אותה והיא התוודתה על הדברים אחרי שאמרנו לה שהכל מתועד. היא הודתה בפנינו שבשבוע וחצי האחרונים היא הכתה אותו. 'איבדתי שליטה', כך אמרה. לאחר מכן היא טענה שהיא מצטערת והיא רוצה להמשיך לטפל בו, אבל המשכנו למשטרה והגשנו תלונה. מעתה ואילך החשד שלנו יהיה רוב הזמן עם מטפלות, אבל אני מאמין שיש גם מטפלות טובות. חשוב לי להתלונן עליה כדי שהיא יותר לא תטפל באף תינוק אחר ותפגע בו."

לאחר חקירה בראשותה של רנ"ג מירי ויצמן, נעצרה הבוקר המטפלת, תושבת המרכז בת 34, ובחקירתה הודתה במיוחס לה ואף הביעה צער על מעשיה. החשודה הובאה לדיון בהארכת מעצרה ושחררה למעצר בית בתנאים מגבילים.

בעקבות המקרה ציינו במשטרת מרחב דן כי הם קוראים להורים להיות ערניים לכל שינוי בהתנהגות ילדיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר