"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דונלד סנפורד פרש מריצת ה-400

אליפות העולם באתלטיקה: שיאן ישראל, שחש כאבים במפשעה לא התייצב לריצה הבוקר • בתחרות נופצו שיא אסיה וג'מייקה

,עודכן
סנפורד. טופל בימים האחרונים ע"י פיזיוטרפיסטית // אלן שיבר // סנפורד. טופל בימים האחרונים ע"י פיזיוטרפיסטית

אלוף ושיאן ישראל ב-400 מטר, דונלד סנפורד לא הופיע לזינוק במוקדמות ריצת ה-400 באליפות העולם בביג'ין הבוקר. האצן הישראלי, שחש מזה ימים אחדים בכאבים קלים במפשעה הוא טופל במהלך התקופה הקצרה ע"י הפיזיותרפיסטית של המשלחת, אך בחימום שלפני התחרות, חש בכאבים שלא אפשרו לו לרוץ.

בבדיקה אולטרה סאונד שעבר דונלד בלייר-סנפורד בדקות האחרונות, אובחן שטף דם קל ונפיחות בשריר המקרבים.

במקצה שבו היה אמור סנפורד להתחרות סיימו לשון מריט מארה"ב (44.51) וקיראני ג'יימס מגרנדה (44.56) העפילו לחצי הגמר. יוסף אחמד מסראחי הסעודי שבר את שיא אסיה עם 43.93, וראשין מקדונלד שבר את השיא הג'מייקני עם אותה התוצאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר