"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסר תקיף לאיסמעיל הניה

מתאם הפעולות בשטחים, האלוף יואב (פולי) מרדכי, סירב לבקשת בכיר החמאס לאפשר לאחיותיו לעבור מישראל לעזה לחתונת בנו • "כפי שחתונת בנך הומניטארית, כך גם לישראל ישנם מקרים הומניטאריים בעזה"

,עודכן
האלוף מרדכי ואיסמעיל הניה // צילומים: דובר צה"ל, אי.פי.אי // האלוף מרדכי ואיסמעיל הניה

מתאם פעולות הממשלה בשטחים, האלוף יואב (פולי) מרדכי, הוציא היום מסר תקיף לסגן ראש הלשכה המדינית של חמאס איסמעיל הניה: "כפי שחתונת בנך הומניטארית, כך גם לישראל ישנם מקרים הומניטאריים בעזה".

על רקע סערת עלאן: סוללת "כיפת ברזל" בדרום

המסר להניה הגיע בעקבות בקשתו של ראש ממשלת החמאס לשעבר, לרגל חתונת בנו, לאשר לשלושת אחיותיו הישראליות המתגוררות בפזורה הבדואית לבקר ברצועת עזה ולהשתתף בחתונה.

כאמור,האלוף מרדכי סירב לבקשתו של הניה בעיקר נוכח העובדה כי בעזה מצויים מקרים הומניטאריים ישראליים, כמו למשל הישראלי בן העדה האתיופית, אברה מנגיסטו, שחמאס מכחיש כי הוא מחזיק בו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

היום סירב מרדכי לבקשה נוספת, לאפשר את מעברו של איהאב ג'סיין, ראש לשכת ההסברה של חמאס, דרך ישראל לירדן לצורך טיפול רפואי, לאור מצבו הרפואי החמור.

לסירוב זה קדמו סירובים נוספים לבקשותיהם של קרובי משפחות של בכירי חמאס לקבלת טיפול רפואי בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר