"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טורקיה: שני פיגועי טרור במדינה

באיסטנבול נעצרו שני חמושים שפתחו באש מחוץ למבנה ממשל • במקביל, 8 חיילים נהרגו בפיצוץ מטען בדרום מזרח המדינה - מטען שהופעל על ידי לוחמים כורדים

,עודכן
זירת האירוע באיסטנבול // זירת האירוע באיסטנבול

אירועי הטרור בטורקיה נמשכים: המשטרה המקומית עצרה היום שני חמושים שפתחו באש מחוץ לארמון דולמבחצ'ה בעיר איסטנבול. עדי ראייה סיפרו על ירי שנשמע באזור והזעיקו את כוחות הביטחון למקום.

אמבולנסים הגיעו למקום אך לפי שעה לא דווח על נפגעים. המשטרה הצליחה לשים ידה על שני החמושים, שפתחו באש. נסיבות המקרה לא ברורות, וטרם ברור גם לאיזה ארגון משתייכים שני החשודים.

במקביל, שמונה חיילים טורקים נהרגו בעקבות מטען, שהופעל על רכבם על ידי לוחמים כורדים, בדרום מזרח המדינה.

טורקיה סובלת מאירוע טרור רבים בחודשים האחרונים. לפני כשבוע וחצי, ארבעה שוטרים נהרגו ממטען שהתפוצץ סמוך לרכב ממוגן בו נסעו במחוז סירנאק שבדרום מזרח המדינה. באירוע אחר באותו מחוז, חייל טורקי נהרג ושבעה נפצעו לאחר שאנשי מחתרת כורדים פתחו באש אל מסוק של צבא טורקיה.

מוקדם יותר באותו היום, פתחו שני חמושים באש אל בניין הקונסוליה האמריקנית באיסטנבול. השניים, גבר ואישה, נמלטו לאחר שהמשטרה השיבה באש לכיוונם. ככל הנראה אין נפגעים באירוע, אך לא ברור עדיין אם נזק נגרם למבנה. על פי הדיווחים, כוחות הביטחון הטורקים תפסו את האישה. ארגון שמאל קיצוני בטורקיה נטל עליו אחריות לירי אל הקונסוליה האמריקנית.

בנוסף, שני בני אדם נהרגו וכעשרה נפצעו בפיצוץ בתחנת משטרה שנמצאת גם היא באיסטנבול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר