"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שועלים בצמרת

המחזור השני בפרמייר ליג אמנם עוד לא הסתיים, אך לסטר סיטי הצנועה נמצאת בראש הטבלה בזכות כדורגל נהדר • אחרי שני ניצחונות ראניירי מזהיר: "אנחנו צריכים לשמור על פרופיל נמוך ולא לחשוב על זה שאנחנו במקום הראשון"

,עודכן
צילום: GettyImages // ריאד מחרז חוגג אמש באפטון פארק

לא מעט גבות הורמו כאשר קלאודיו ראניירי מונה הקיץ למאמנה של לסטר סיטי מהפרמיירליג. המאמן האיטלקי הוותיק שעטור בכישלונות מפוארים תפס את הכיסא בקינג פאואר סטדיום, ואחרי שבעונה שעברה השועלים נזקקו למסע הישרדות הירואי כדי להישאר בליגה, עושה רושם שהעונה הזאת יכולה להיראות קצת אחרת.

המחזור השני אמנם טרם הושלם אך לסטר סיטי נמצאת כעת בראש הטבלה כשרק מנצ'סטר סיטי יכולה לעקוף אותה הערב. השועלים השיגו אמש ניצחון שני מפתיחת העונה כשגברו באפטון פארק 1:2 על ווסטהאם של סלאבן ביליץ'.

שינג'י אוקאזאקי, הרכש הטרי של השועלים כבש אמש שער בכורה, ריאד מחרז הנפלא הכפיל והשער של דמיטרי פאייה הצרפתי היה רק גול ניחומים עבור הפטישים ממזרח לונדון.

ראניירי, מנסה להשאיר את חניכיו עם הרגליים על הקרקע // צילום: GettyImages

אוהדי החוץ שהגיעו ללונדון חגגו בשירת "אנחנו במקום הראשון" ובסיום סיפר ראניירי: "הסתכלתי על הטבלה ואמרתי לעצמי – 'אוקיי, יש לנו שש נקודות', זה מה שחשוב עבורנו, לא זה שאנחנו במקום הראשון, זה חשוב אולי לאחרים, לא לי. אנחנו חייבים להיות עם רגליים על הקרקע ולשמור על פרופיל נמוך ולא לחשוב שאנחנו במקום הראשון".

האיטלקי המשיך ואמר: "במחצית השניה סבלנו לא מעט. היה לנו קשה אבל ראיתי את השחקנים שלי סובלים ונלחמים יחד וזה מה שחשוב. אנחנו עובדים קשה מאוד על משחק ההגנה שלנו, והכי חשוב שזה נשאר תמיד יחד"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר