"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא מאמינים בהתנהלות הנשיא מול איראן"

סקר גאלופ: שני שליש מהאמריקנים לא מרוצים מהתנהלות אובאמה בנושא הגרעין האיראני

,עודכן
אובאמה. ציונים נמוכים גם בקרב דמוקרטים // צילום: אי.פי.איי // אובאמה. ציונים נמוכים גם בקרב דמוקרטים

נשיא ארה"ב ברק אובאמה זוכה לתמיכה נמוכה מאוד מאזרחים אמריקנים בכל הנוגע להתנהלותו בנושא הגרעין האיראני – כך עולה מסקר גאלופ, שפורסם הלילה.

על פי הסקר, רק 33 אחוזים מהאוכלוסיה הבוגרת בארה"ב מחזיקה בדעה שהנשיא טיפל "במצב עם איראן" באופן מתקבל על הדעת, בעוד 55 אחוזים לא מרוצים לחלוטין מהטיפול בנושא.

כמו שעלה גם מסקרים קודמים, 56 אחוזים מתומכי הדמוקרטים מרוצים מהתנהולו של אובאמה בנושא, בעוד 82 אחוזים מתומכי הרפובליקנים מאוכזבים.

באופן כללי נרשם בסקר חוסר הערכה לניהול יחסי החוץ של ארה"ב ע"י אובאמה, כאשר רק 39% מהנשאלים מרוצים מהתנהלותו בתחום. עם זאת, צויין ע"י גאלופ, כי עדיין מדובר בעלייה באחוזי התמיכה שעמדו על 31 בסקר אשתקד.

בסך הכל התבקשו הנשאלים לציין את דעתם על התנהלות הנשיא האמריקני בשמונה נושאים שונים, כאשר באף אחד מהם לא צלח הנשיא את 50 אחוזי התמיכה מאזרחיו. בסעיף בו נשאלו אם מרוצים באופן כללי מהנשיא, רק 47 אחוזים הביעו את תמיכתם בו.

"בשעה בה נערך דיון קריטי בקונגרס על נושא איראן, רק שליש מהאמריקנים מאשר כי את הטיפול של אובאמה במצב במדינתו. אם הקונגרס יאשר את הסכם הגרעין, יתכן כי אחוז התמיכה בו בחזית הזאת ישתפר. לעומת זאת, אם הקונגרס ידחה את העסקה, מנהיגותו של אובאמה תסבול ממכה קשה שיכולה להפחית עוד יותר את הדירוג שלו בהתנהלותו בנושא איראן, ואולי אף בביצועי העבודה הכוללים שלו", כך ציינו הסוקרים של גאלופ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר