"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מישה זילברמן יתחרה באליפות העולם באינדונזיה

שחקן הבדמינטון נחת במדינה, שסירבה לבקשת הוויזה שלו, ויתמודד מחר בטורניר • סביב הישראלי ישנה אבטחה כבדה • גילי לוסטיג, מנכ"ל הוועד האולימפי: "הניצחון שלנו הוא בכך שמישה יעלה על המגרש באינדונזיה, כל דבר אחר יהיה בונוס"

,עודכן
מישה זילברמן. הסאגה עומדת להסתיים // מישה זילברמן. הסאגה עומדת להסתיים

מישה זילברמן (44 בעולם) ישחק מחר (ג') בג'קרטה, אינדונזיה, באליפות העולם לבדמינטון מול ין האו סו מטאיוואן (26 בעולם) - כך אישרו בוועד האולימפי הבינלאומי לוועד האולימפי בישראל, שסייע נמרצות להתאחדות הבדמינטון הישראלית במאבק שנמשך כבר כחצי שנה למען ההופעה ההיסטורית.

זילברמן עשה היום את דרכו מסינגפור לאינדונזיה ביחד עם תומס לונד, מנכ"ל ההתאחדות העולמית, שהגיע במיוחד לסינגפור כדי לקחת את הישראלי לג'קרטה ולהסדיר במקום את הוויזה למדינה המוסלמית הגדולה בעולם. האחרונה סירבה לאשר לזילברמן ויזה לאליפות, שהיא גם תחרות ניקוד לקריטריון למשחקים האולימפיים בריו בקיץ הבא, אולם עם נחיתתו של זילברמן במקום הוא קיבל את הוויזה המיוחלת. הישראלי נמצא תחת אבטחה כבדה במקום, כשגם שעת משחקו מול האו סו שונתה וטרם פורסמה.

מישה זילברמן. אין ציפיות להישגים באליפות העולם // צילום: רויטרס

הן לזילברמן והן לגורמים המקצועיים בהתאחדות ובוועד האולימפי ברור כי אין הרבה ציפיות במישור הספורטיבי. לאחר מחנה האימון בסינגפור, בילה הישראלי את השבוע האחרון במתח, בהחלפת מלון ובסידורים ולא היה מרוכז כלל בבדמינטון.

גילי לוסטיג, מנכ"ל הוועד האולימפי, שוחח הבוקר עם זילברמן, שנאבק על ניקוד למען העפלה לאולימפיאדה שנייה ברציפות, הרגיע אותו ולפני ההמראה לג'קרטה אמר לו: "הניצחון שלנו ושלך הוא בכך שתעלה על המגרש באינדונזיה, כל מה שתעשה מעבר לכך הוא בונוס".

סיפורו של זילברמן עורר הדים בעולם הספורט, כשידיעות לגבי מצבו פורסמו בניו יורק טיימס ובטיימס ההודי. כמה שחקנים בינלאומיים אף הביעו את מורת רוחם מהמצב שבו חברם אינו יכול להתחרות באליפות העולם עקב פוליטיקה, ועצומה בינלאומית לשיתוף זילברמן במשחקים הושקה ברשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר