"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוך כדי תנועה

בית"ר י-ם גברה אמש (ש') 0:1 על הפועל כפ"ס במסגרת גביע הטוטו • מלבד הניצחון, בבירה נשמעו מרוצים מעצירת כדור השלג לאחר שלושה הפסדים והחיבור בין השחקנים • איציק כהן שכבש את השער היחיד במשחק: "היה חשוב לנצח"

,עודכן
דראפיץ': "נצטרך להתחזק במספר מקומות" // דראפיץ': "נצטרך להתחזק במספר מקומות"

אנחת רווחה נשמעה אתמול (ש') בבירה לאחר הניצחון 1:0 של בית"ר ירושלים על הפועל כפר סבא בגביע הטוטו, זה לא רק ניצחון ראשון אחרי ההפסדים לשרלרואה ונתניה אלא בעיקר הרשת הנקייה של בוריס קליימן ועצירת כדור השלג מההפסדים בתקופה האחרונה. מי שצפה במשחק היה יכול לשים לב לטביעת האצבע של המאמן והצוות המקצועי, למרות זאת הקהל המקומי והתקשורת התייחסו בעיקר לאלי דסה ושלומי אזולאי, שלא עלו לשחק עקב מעברם הצפוי לאלופה.

הקבוצה של דראפיץ' אומנם לא שיחקה כדורגל גדול, אך בהחלט נראתה מסודרת ויעילה על המגרש, כאשר החילופים במחצית השנייה הביאו שינוי ואת הניצחון שהיה יכול בקלות להסתיים בהפרש גדול יותר.

הקשר נס זמיר, שאומנם תופקד לא בעמדתו הטבעית המשיך להקשות על ההגנה, כאשר בדקה ה-82 בישל לחלוץ איציק כהן, שכבש את השער היחיד במשחק. בדקה ה-90, דראפיץ' ביצע חילוף כאשר דובב גבאי, שלא תרם רבות במשחקים האחרונים פינה את מקומו לדוד קלטינס שמסתמן כדבר הגדול הבא במועדון הירושלמי. הילד בן ה-20 שרק עלה מהנוער נכנס למרכז ההגנה והוא יכול לתפקד גם כמגן. מאמנו אמר על הכישרון: "כולם מתעסקים בדסה, שהוא שחקן הגנה ענק שגדל במועדון אבל כדאי לכם לשים לב לדוד שהוא הדבר הגדול הבא בירושלים".

בכל הנוגע למעבר הצפוי של דסה ואזולאי למכבי תל אביב ועל הסיבה למה לא שיחקו אמש (ש'), השיב דראפיץ': "דסה חש ברגישות בחלק האחורי של הרגל ואזולאי סבל קצת מעייפות, אולי בשעות הקרובות נדע מה קורה איתם".

על המשחק עצמו, הוסיף המאמן הבית"רי: "השגנו שלוש נקודות, אנחנו צריכים יותר חיבור ואני אצטרך להתחזק בעוד כמה מקומות, זאת קבוצה חדשה והיא צריכה להתחבר תוך כדי תנועה, לא היה לנו מחנה אימונים, אך אני מאמין שנראה יותר טוב בתחילת עונה".

כהן: "היינו צריכים את הניצחון בשביל הביטחון שלנו" // צילום: אלן שיבר

איציק כהן שכבש את שער הניצחון, אך החמיץ פנדל אמר: "היה חשוב לנצח, דיברנו על זה השבוע. הייתה לנו תקופה לא טובה בזמן האחרון והיינו צריכים את זה בעיקר לביטחון שלנו, אני מאמין שיהיו עכשיו הרבה ניצחונות, אנחנו מתקדמים תוך כדי תנועה".

בכל הנוגע לקריאות כנגד אלי דסה ושלומי אזולאי, שצפויים לעבור לאלופה הוסיף: "שמענו את הקריאות, זה בטח לא נעים, חשוב לי להגיד שזה לא תלוי רק בהם, הם שחקנים מצוינים ומה שיהיה זה רק לטובה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר