"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מלכת הבריכה

קייטי לדקי ניפצה את שיא העולם ב־800 מ' חופשי עם 8:07.39 שניות באליפות בקאזאן • מייקל פלפס קבע את תוצאת השנה ב־200 מ' פרפר (1:52.94 דקות), זכה באליפות ארה"ב ואותת שעדיין מוקדם להספיד אותו

,עודכן
קייטי לדקי. עוד שיא עולם לשחיינית בת ה-18 // קייטי לדקי. עוד שיא עולם לשחיינית בת ה-18

אליפות ארה"ב בשחייה, שמתקיימת במקביל לאליפות העולם בקאזאן, סיפקה בסוף השבוע את אחד מאירועי השיא של השחייה העולמית בשנים האחרונות. מייקל פלפס, שהושעה מהנבחרת האמריקנית ולא נשלח לאליפות העולם, חזר והוכיח שגם לקראת אולימפיאדת ריו מדובר בשחיין הגדול ביותר שפועל כיום. פלפס ניצח במשחה ל־200 מ' פרפר עם 1:52.94 דקות - לא רק שזו תוצאת השנה בעולם, אלא גם התוצאה הטובה ביותר של האמריקני.

הסיפור בקאזאן הוא קייטי לדקי, האמריקנית בת ה־18, ללא ספק השם שייזכר מהאליפות שתינעל היום. קצת יותר משנה אחרי שקבעה 8:11.00 דקות ב־800 מ' חופשי, הורידה לדקי כמעט ארבע שניות וקבעה 8:07.39 דקות. שנה לפני ריו, נותר רק לפנטז מה היא מכינה לנו להצגה הגדולה בתבל.

בגיזרה הישראלית נמשכה היכולת הבינונית, אבל לפחות זכינו לראות חצי גמר. יונתן קופלב העפיל לחצי הגמר ב־50 מ' גב, שבו הוא נחשב לאחד השחיינים החזקים בעולם, אבל הוא נחלש במעמד וסיים במקום ה־11 עם 25.04 שניות. גיא ברנע, אולי באליפות העולם האחרונה שלו, סיים רק עם 25.31 שניות ולא העפיל לחצי הגמר.

עמית עברי, שלא חשה בטוב במהלך האליפות והציגה יכולת חלשה, סיימה את השתתפותה עם המקום ה־20 ב־50 מ' חזה (31.39 שניות). בכורה מאכזבת ברמות הגבוהות היתה גם לזוהר שיקלר, שב־100 מ' חופשי קבעה 26.19 שניות, הרבה מאחורי שיאה האישי (25.44 שניות). מי שינסה להציל הופעה מאכזבת של ישראל באליפות הנוכחית הוא גל נבו, שיקפוץ למים הבוקר ב־400 מ' מעורב אישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר