"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות הניצחון בחיפה עדיין מחפשים חיזוק

גם לאחר הניצחון בדרבי על הפועל חיפה בגביע הטוטו, בקבוצתו של רוני לוי עדיין משוואים לחיזוק לקראת פתיחת העונה • השבוע ינסו לצרף סופית את הקשר, מרקוס רודן השוודי • איתי שכטר, שהגיע לקבוצה בעונה שעברה נשמע מרוצה: "הקבוצה העונה מאוד מחוברת"

,עודכן
לוי. צפוי לחזק את קבוצתו בעוד קשר וחלוץ זרים // לוי. צפוי לחזק את קבוצתו בעוד קשר וחלוץ זרים

במכבי חיפה היו מרוצים מהניצחון מאמש (ש') 1:2 בדרבי בגביע הטוטו ומהפתיחה ברגל ימין. לצד זאת, במערכת הירוקה מבינים שחייב להגיע חיזוק לסגל בהקדם בדמות קשר וחלוץ זרים.

השבוע ינסה המאמן רוני לוי לצרף את הקשר השבדי מרקוס רודן, שהצעה עבורו כבר הונחה על שולחה של קבוצתו אלפסבורג השוודית וייתכן כי הירוקים ישדרגו את אותה הצעה. בנוסף, רוני לוי מעוניין להתחזק בחלוץ, אך בעמדה זו עדיין לא נמצא שחקן שהקבוצה מעוניינת בו.

בחיפה ישנה שביעות רצון מהמגן אייל משומר, שכבש את שער הניצחון ומהחלוץ איסמעיל ריאן, שהיה מהבולטים בקבוצה. לא מעט קבוצות ביקשו להשאיל את ריאן במהלך הקיץ, אך במועדון ישנה החלטה להשאירו באופן סופי. מי שלא נכלל אמש בסגל למשחק הוא החלוץ שובל גוזלן ואם מצבו בקבוצה יימשך כך הוא יבקש לעזוב בהשאלה לקבוצה אחרת. בגוזלן מעוניינות מכבי נתניה, הפועל רעננה והפועל עכו.

מי שינסה לחזור לעצמו העונה הוא חלוץ הקבוצה איתי שכטר, שהגיע בחודש ינואר של העונה שעברה אך כבש שני שערים בלבד. "לא שיחקתי טוב ולא נראיתי טוב. אבל עם עבודה קשה אני מקווה לחזור לעצמי ובסופו של דבר גם הכדורים ייכנסו" אמר שכטר על הסיטואציה שנקלע אליה בעונה שעברה.

שכטר על המפגש עם אחיו על כר הדשא: "חלמתי על זה הרבה שנים" // צילום: אודי ציטיאט

החלוץ הירוק היה נוכח אמש לאירוע מרגש, כאשר שיחק על הדשא מול אחיו, ענר שכטר, שנכנס כמחליף בהפועל חיפה. " זה היה מרגש מאוד" הודה האח הגדול וסיפר:"חלמתי על זה לפני הרבה שנים, עוד כשהוא התחיל לשחק כדורגל, שיום יבוא ונשחק יחד או נגד השני. כשהוא נכנס עבר בי משהו, אני שמח שהוא נכנס אבל לא פחות מזה שהקבוצה שלי ניצחה".

לסיכום, כמו ששכטר מקווה שהיכולת שלו תשתפר העונה, הוא מעוניין שגם הקבוצה כולה תיראה טוב יותר: "אני לא אוהב לעשות השוואות, אבל הקבוצה העונה מאוד מחוברת", אמר החלוץ: "שינינו שיטה, שינינו מערך, יש לנו צוות מצוין ועם עבודה קשה יהיה בסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר