"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האמריקנים נגד הסכם הגרעין

סקר CNN מגלה כי 52% מהאמריקנים מתנגדים להסכם שגובש בין המערב לאיראן

,עודכן
66% מהרפובליקנים מתנגדים. אובאמה בקונגרס // צילום: אי.פי // 66% מהרפובליקנים מתנגדים. אובאמה בקונגרס

רוב האמריקנים רוצים שהקונגרס לא יאשר את הסכם הגרעין עם איראן. כך עולה מסקר חדש של CNN. לפי ממצאי הסקר, 52 אחוזים מהנשאלים מעוניינים בדחיית ההסכם, לעומת 44 אחוזים המעוניינים באישורו.

מסקר קודם, שנערך לפני כחודש בזמן ששיחות הגרעין עוד היו בעיצומן, עלה כי כשני שליש מהאמריקנים לא האמינו שהשיחות יניבו הסכם שימנע מאיראן לפתח נשק גרעיני. הסקר החדש מגלה כי מתוך הנשאלים, שני שליש מהרפובליקנים רוצים שהקונגרס ידחה את ההסכם. מתוך המחנה הדמוקרטי, 61% מהנשאלים כן מעוניינים באישור ההסכם.

עם זאת, מעמדו של אובאמה נשאר גבוה. 49% מנשאלים מרוצים מתפקודו של אובאמה, זאת לעומת 47% שאינם מרוצים מתפקודו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שגריר ישראל בארצות הברית, רון דרמר, החל לפני כשבועמרתון פגישותעם חברי קונגרס במטרה לגייסם להתנגד להסכם. המגזין "פורין פוליסי" פרסם כי דרמר נפגש בחודשים האחרונים עם יותר מ-30 מחוקקים אפרו-אמריקנים בשל המשבר שנוצר בינם לבין ישראל לאחר שרבים מהם טענו כי נתניהו נוהג בחוסר כבוד כלפי הנשיא אובאמה, נשיאה השחור הראשון של ארצות הברית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר