"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: נער בן 13 אנס באכזריות בת 30

המשטרה חושדת כי הנער תקף ואנס אישה עמה יש לו היכרות מוקדמת • "נראה מבוגר מגילו"

,עודכן
רק בן 13 וכבר חשוד באונס אכזרי // gettyimages (אילוסטרציה) // רק בן 13 וכבר חשוד באונס אכזרי

מחריד:רק בן 13.5 וכבר חשוד בתקיפה ואונס אישה המבוגרת ממנו בעשרות שנים. משטרת חיפה עצרה את הנער החשוד באונס חמור של צעירה בשנות השלושים לחייה שאירע בתחילת החודש. על פי החשד הצעירה הותקפה ונאנסה באכזריות בשעות הבוקר המוקדמות ברחוב חטיבת כרמלי בחיפה. ביום שני האחרון הגישה הצעירה תלונה בתחנת משטרת חיפה וזו פתחה בחקירה.

במשטרה מסבירים כי הנער נראה גדול מגילו וכי קיימת הכירות מוקדמת בינו לבין המתלוננת.

זמן קצר לאחר הגשת התלונה השוטרים איתרו את הנער בביתו ובשעות הערב הוא נעצר. בחקירתו קשר עצמו לאירוע, אך הכחיש כי אנס אותה וטען כי המעשים נעשו בהסכמה. בבדיקת עברו התברר כי הנער חשוד באירוע נוסף של תקיפה מינית שהתרחשה כשהיה בן 12, ובו מעורבת מתלונת אחרת.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הנער הובא להארכת מעצרו בבית משפט השלום לנוער בחיפה ושם הוארך מעצרו ביממה. המשטרה מתכוונת לבקשת את הארכת מעצרו פעם נוספת. היות ומדובר בקטין הועבר דיווח לגורמי הרווחה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר