"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שחרור פולארד: "אי אפשר להיות אופטימיים"

אשתו הראשונה של ג'ונתן פולארד לא מטפחת ציפיות: "לפי החוק שם, הוא אמור להישאר בתא עד שימות" • המתמודד לנשיאות ארה"ב ריק סנטורום: "אין השחרור מפצה על הנזק העצום שממשל אובאמה גרם"

,עודכן
פולארד. אן עדיין לא אופטימית // צילום: אי.פי (ארכיון) // פולארד. אן עדיין לא אופטימית

"אין עדיין הודעה רשמית, אני לא יכולה להיות אופטימית", כך אמרה אמש אן פולארד, אשתו הראשונה של ג'ונתן פולארד בראיון ל"חדשות סוף השבוע" בערוץ 2.

פולארד אמרה כי על ישראל "לנצל את הרגע" ולפעול משפטית בכל הכוח לשחרורו. "אני רוצה שראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון יעלון יקצו תקציב לג'ונתן, כדי שישכור עורך דין מהשורה הראשונה לצורך המאבק", ביקשה.

אן פולארד, שסייעה לבעלה דאז להעביר מידע לישראל, נידונה לחמש שנות מאסר אך שוחררה בתום שלוש והיגרה לישראל. "למרות הדיווח, אין שום הודעה רשמית על כך שהוא ישוחרר", הדגישה, "הוא עדיין מרצה מאסר עולם. לפי החוק שם, הוא אמור להישאר בתא עד שימות. הוא רשאי לבקש חנינה אחרי 30 שנה, אבל זה לא מבטיח כלום". לדבריה, בעלה לשעבר "עשה כל מה שביקשו ממנו, כולל התנהגות טובה, והוא מאוד חולה".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"מההתחלה התייחסו לזה כתיק פוליטי, אבל אחרי 29 שנים צריך להסתכל על זה אחרת. עכשיו מגיע לו להשתחרר במסלול של ועדת השחרורים או דרך הבית הלבן", ציינה, "אני בטוחה ב־100% שהוא רוצה לחזור לישראל, אחרת כל זה לא הגיוני עבורו: למה שהוא יהרוס את כל החיים שלו אם לא בשביל לגור בארצו? אני רוצה שישחררו אותו ויעלו אותו על המטוס הראשון לכאן. אני לא יכולה לשאת את זה יותר, זה פשע כלפיו".

ניסיון פתטי

עם זאת,לא כולם בארצות הברית קנו את הגירסה שמדובר בעניין פרוצדורלי. "שחרורו של פולארד לא יהיה דבר מעבר לניסיון פתטי של ממשל חלש למצוא חן בעיני שותפינו הישראלים שמתנגדים נחרצות להסכם עם איראן", הטיח המתמודד על המועמדות הרפובליקנית לנשיאות, הסנאטור לינדזי גרהאם.

דוברו של מתמודד אחר, ריק סנטורום, מסר כי אף שסנטורום תומך בשחרורו של פולארד, "אין השחרור מפצה על הנזק העצום שממשל אובאמה גרם ליחסי ישראל־ארה"ב ועל הנזק שגלום בעיסקה עם איראן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר