"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריצ'רד הנדריקס חתם במלאגה

הפורוורד, ששיחק בעבר במכבי ת"א והוזכר כמועמד להגיע הקיץ ישוב לשחק ביורוליג • הצהובים ממשיכים בחיפוש אחר שני זרים

,עודכן
הנדריקס. לא היה מו"מ עם מכבי ת"א // אלן שיבר // הנדריקס. לא היה מו"מ עם מכבי ת"א

הפורוורד-סנטר האמריקני ריצ׳ארד הנדריקס חוזר ליורוליג וישחק בעונה הבאה במלאגה הספרדית.

הנדריקס, ששיחק בעברו שנתיים במכבי ת״א שוחרר לאחרונה מקובאן בה שיחק שנתיים וחצי. הוא הוזכר כאופציה לחזור לשורות הצהובים, אבל התברר שכלל לא היה משא ומתן בין הצדדים. כפי שקרה לו לפני שתי עונות בקובאן, גם הפעם הנדריקס יפגוש את מכבי ת"א כאשר מלאגה שובצה לאותו בית עם מכבי ביורוליג.

אחרי שג׳פרי טיילור הבריז בתחילת השבוע למכבי (מועמד לריאל מדריד) במועדון ממשיכים בחיפושים אחרי שני זרים אחד בעמדות 3-2 והשני בעמדה 4.

ועוד העברות ביורוליג: סאמארדו סאמואלס בעבר בהפועל ירושלים עובר ממילאנו לברצלונה. הקטלונים חיזרו השבוע את הקו הקדמי גם עם שיין לאוואל שהיגיע מססארי. מילאנו צירפה את הגארד הקרואטי קרונוסלאב סימון שמגיע מלוקומוטיב קובאן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר