הפועל עכו: בר אביטן סובל משבר בלסת

החלוץ הצעיר של הקבוצה נפגע במשחק האימון מול מ.ס אשדוד, שפוצץ לפני הסיום • במועדון מרוצים מהחתמת ליאור לוי

ירון הוכנבוים. יצטרך לבחור אחד משני הזרים הנבחנים בקבוצה // ירון הוכנבוים. יצטרך לבחור אחד משני הזרים הנבחנים בקבוצה

בהפועל עכו עדיין טרם נרגעו הרוחות מהאירועים האלימים אתמול (ב') במשחק האימון מול מ.ס אשדוד, שפוצץ לקראת הסיום עקב עימות פיזי בין שחקני שתי הקבוצות. גם המשחק עצמו היה עצבני והחלוץ הצעיר של הקבוצה, בר אביטן, ספג מכה חזקה בפניו. את הלילה בילה אביטן בבית חולים ושם התברר כי הוא סובל משבר בלסת.

בתוך כך, במועדון מרוצים מהחתמתו של המגן ליאור לוי, מה שפותר למאמן ירון הוכנבוים לא מעט בעיות. לקבוצה חסר אמנם מגן נוסף, אך עבור הצוות המקצועי לוי זכה לעדיפות מאחר והוא יכול לשחק בשני האגפים.

בעכו יצטרכו לקבל עד סוף השבוע החלטה לגבי החלוצים הנבחנים של הקבוצה. כרגע נבחנים שניים, דניאל הבר והלטבי ולריס סבאלה. בשל התקציב הנמוך, נראה כי הוכנבוים לא יוכל להשאיר את שניהם, אלא לבחור אחד מהם.

במועדון מנסים להסדיר בהקדם את הוצאת הוויזה לקשר הבוסני החדש של הקבוצה, עדנאן זהירוביץ', שממתין במולדתו ולא יכול להגיע לישראל בשלב זה. הבעיה היא שבמשרד הפנים ישנם עיצומים בימים האחרונים ובעכו שוקלים לפנות לאחד המשרדים הממשלתיים בבקשה לעזרה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר