"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שר החוץ הצרפתי פביוס: "אבקר באיראן בשבוע הבא"

הדגיש כי ישוחח עם רוחאני על "כל הנושאים • צפון קוריאה: "לא נוותר על יכולותינו הגרעיניות" • נשיא סין: "נשתף פעולה עם ארה"ב בפיקוח על ההסכם עם איראן"

,עודכן
צילום: יונתן זינדל // פביוס

אחרי ההסכם - מתחילות השיחות:שר החוץ הצרפתי לורן פביוס הודיע הבוקר (שלישי) כי בכוונתו לקיים כבר בשבוע הבא ביקור רשמי ראשון באיראן, ולפגוש את הנשיא רוחאני.

"אני מתכוון לשוחח עם הנשיא האיראני על כל הנושאים", אמר פביוס.

בתוך כך, מזכיר המדינה האמריקני ג'ון קרי אומר הבוקר, כי דבריו של המנהיג הרוחני של איראן עלי חמינאי מיום שישי הם "מטרידים מאוד", כהגדרתו.

"איני יודע איך לפרש אותם בנקודה זו, מלבד כהווייתם", אמר קרי בראיון טלוויזיוני לרשת אל ערבייה."אני כן יודע שאמירות פומביות מסוג זה יכולות לפעמים להוביל לכיוונים אחרים. אם זוהי אכן המדיניות הרשמית של איראן, זה מטריד ומדאיג מאוד", הוסיף מזכיר המדינה האמריקני.

צפון קוריאה: "לא נלך בעיקבות איראן"

האם ההסכם עם איראן הוא פתח לדו-שיח עם מעצמות גרעין נוספות? איתות שמגיע הבוקר (שלישי) מצפון קוריאה מעיד על כך שמשא ומתן דומה לא צפוי להיפתח בקרוב.

"צפון קוריאה אינה מעוניינת בדיאלוג דומה עם ארה"ב על יכולות הגרעין שלה" - כך מסר הממשל במדינה בעקבות ההסכם עם איראן.

בהצהרה רשמית שפרסם דובר מטעם משרד החוץ במדינה נכתב כי "זה לא הגיוני להשוות את המצב שלנו עם הסכם הגרעין האיראני, מכיוון שאנחנו נאלצים להתמודד עם עוינות בלתי פוסקת מצד הצבא האמריקני, שאוחז בנשק גרעיני בעצמו".

"אין לנו כל כוונה לנהל כל דיון שמטרתו הקפאה או ויתור על יכולות הגרעין שלנו", סיכם הדובר.

במקביל, נשיא סין שי ג'ינפינג הדגיש הבוקר בפני נשיא ארה"ב ברק אובאמה, כי בכוונת סין לעבוד בשיתוף פעולה עם המימשל האמריקני כדי לעקוב אחרי יישומו של הסכם הגרעין עם איראן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר