"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חירות, שוויון, אחווה: צרפת חגגה את יום הבסטיליה

העם הצרפתי ברחבי העולם חגג אתמול את יום העצמאות הלאומי

,עודכן
המצעד בשאנז אליזה // צילום: אי.אף.פי // המצעד בשאנז אליזה

העם הצרפתי ברחבי העולם חגג אתמול את "יום הבסטיליה", יום העצמאות הלאומי. החגיגות כללו בין השאר את המצעד הצבאי המסורתי בשאנז אליזה בפאריס.

כתבת: ליטל שמש, צילום: קובי מאירי| כתבת: ליטל שמש, צילום: קובי מאירי

על רקע ההתמודדות הנמשכת מול ארגוני טרור ג'יהאדיסטיים, השתתפו לראשונה במצעד לוחמים של היחידה ללוחמה בטרור. אורח הכבוד במצעד היה נשיא מקסיקו אנריקה פנייה ניאטו ורעייתו, אנחליקה ריברה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

גם חברי הקהילה הצרפתית בישראל השתתפו בחגיגות וקיימו הפנינג בשדרות רוטשילד בתל אביב ובכיכר העצמאות בנתניה ובחיפה.

חגיגות בתל אביב // צילום: גדעון מרקוביץ'

כך למשל, ההפנינג בנתניה התקיים במעמד ראשת העיר מרים פיירברג־איכר, שגריר צרפת בישראל פטריק מזונאב. גם החגיגות בתל אביב נערכו בחסות שגרירות צרפת בישראל, וכללו הופעות מגוונות של תזמורות, בהן תזמורת משטרת ישראל, אשר ניגנה את המנוני המדינות.

בהכנת הידיעה השתתפו אלי לאון, נצחיה יעקב ויהודה שלזינגר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר