"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: ניסו לגנוב כספומט מלא במזומנים

שלושה צעירים תועדו כשהם מחברים כבל בין כספומט לרכב מסחרי עמו הגיעו למקום

,עודכן
זירת השוד // צילום: חטיבת דובר המשטרה // זירת השוד

שומר במפעל באשדוד הזעיק משטרה לאחר זיהה שלושה צעירים מחברים כבל בין כספומט שהיה במקום לבין רכב מסחרי בו הגיעו למקום. לאחר מכן החלו השלושה בניסיונות לגרור ולעקור את הכספומט ממקומו בנסיעה.

חטיבת דובר המשטרה

השוטרים הגיעו למקום והבחינו ברכב העונה לתיאור שמסר השומר נוסע לכיוון אזור התעשייה הקלה בעיר. השוטרים החלו לרדוף אחר הרכב תוך שהם כורזים לחשודים לעצור. במקום לעצור, החשודים המשיכו בנסיעה פרועה ומסוכנת. בשלב מסוים יצאו החשודים מהרכב החלו להימלט רגלית. בתום מרדף רגלי עצרו השוטרים את אחד מהם, בן 26 תושב הפזורה.

במקביל, ערכו השוטרים חיפוש ברכב ומצאו כספת המכילה המחאות שאמורות היו להיות מופקדות בבנק. "כבר בשטח הבנו כי חברי הכנופיה לא בדיוק הצליחו להשיג את מה שרצו – מזומנים מהכספת של הכספומט", אמר רס"ל מוטי נפתלי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לאחר מעצרו נלקח החשוד לחקירה ולהארכת מעצר. מחר יוגש נגדו כתב אישום בגין התפרצות, הכשלת שוטרים וגרימת נזק.

במשטרת אשדוד ממשיכים לנסות ולהתחקות אחר החשודים הנוספים שהיו מעורבים באירוע. מפקד משטרת אשדוד, סגן ניצב נועם שקל, שיבח את התגובה המהירה של השוטרים בשטח והוסיף: ״מעצר החשוד התאפשר הן בזכות ערנותו של השומר שדיווח והן בזכות הפעילות הנחושה של השוטרים בשטח״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר