"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פישר שוחרר למעצר בית

לאחר שהשופט קיבל את ערעורו שוחרר עורך הדין עם איזוק אלקטרוני • כמו כן נאסר עליו ליצור קשר עם המעורבים בפרשה

,עודכן
צילום: רועי קסטרו // פישר, הערב

עו"ד רונאל פישר, שוחרר הערב (ראשון) למעצר בית עם איזוק אלקטרוני. זאת לאחר ששופט בית המשפט העליון, יצחק עמית, קיבל את ערעורו על ההחלטה לעצרו עד תום ההליכים במשפטו.

השופט עמית קבע כי מעצר הבית של פישר יהיה בבית חמותו, וארבעה מפקחים מטעמו יחתמו על ערבות אישית בסך 300 אלף שקלים. כמו כן נקבע כי ישועבדו שתי דירות של פישר שחולטו לאחרונה לבקשת המחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה. כמו כן נאסר על פישר ליצור קשר במישרין או בעקיפין עם מי מהמעורבים ועם מי מעדי התביעה נגדו וכמו כן הוצא כנגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ. אתמול נערכו בבית המשפט המחוזי בירושלים הסידורים הטכניים המאפשרים את שחרורו כפי שנקבע.

כזכור הוגש לבית המשפט המחוזי בירושלים כתב אישום חמור כנגד עו"ד רונאל פישר, קצין המשטרה לשעבר, רפ"ק ערן מלכה, פרקליטת מחוז תל-אביב לשעבר, עו"ד רות דוד-בלום, מנכ"ל מע"צ לשעבר, שי ברס, הקבלן יאיר ביטון האחים הקבלנים יוסף ואביב נחמיאס. לנאשמים מיוחסות עבירות של לקיחת ומתן שוחד, מרמה והפרת אמונים, קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, הלבנת הון, שיבוש מהלכי משפט ועוד, כל אחד לפי חלקו. עו"ד רות דוד נאשמת בעבירה של שיבוש מהלכי משפט בנוגע לשתי פרשיות וכן בעבירה של קבלת נכסים שהושגו בפשע. מלכה הורשע כזכור לאחר שהודה במסגרת הסדר טיעון בעבירות שיוחסו לו. טרם נגזר דינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר