"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנין תציע חוזה משודרג למוגרבי

החלוץ, שמחוזר גם ע"י הפועל חיפה ייפגש היום עם הנהלת סכנין • גם החלוץ לאטיף אלפורד ייבחן במועדון

,עודכן
מוגרבי. מחזיק בהצעה גבוהה יותר בהפועל חיפה // רמי כהן שמאלי - ג׳יני // מוגרבי. מחזיק בהצעה גבוהה יותר בהפועל חיפה

הנהלת בני סכנין צפויה להיפגש היום (ראשון) עם החלוץ פיראס מוגרבי ולהציע לו חוזה ל-3 שנים. זו לא תהיה הפגישה הראשונה בין הצדדים במהלך הקיץ, אך בקבוצה של המגזר מקווים שהצעה לחוזה ארוך יחד עם שדרוג השכר לסכום של 130 אלף דולר לעונה יביאו לכדי חתימה. כרגע מוגרבי מחזיק בהצעה גבוהה יותר מהפועל חיפה, אך שם מוצע לו חוזה לשנתיים. במידה ומוגרבי לא יגיע היום לסיכום עם סכנין, הקבוצה תרד ממנו ותחפש מועמדים אחרים.

בתוך כך, בסכנין מחפשים גם שחקן התקפה זר ובימים הקרובים אמור לנחות בארץ למבחנים החלוץ לאטיף אלפורד. מדובר בשחקן אנגלי ממוצא ניגרי שברזומה שלו הופעות בנבחרת הצעירה של אנגליה. הוא גדל במחלקת הנוער של ווסט ברומיץ', אך שם הוא נעצר. מאז הקריירה שלו לא התרוממה לאחר ששיחק מספר עונות בליגות הנמוכות באנגליה (טרנמיר, קרואלי טאון), עבר בעונה שעברה לליגה המלטזית, שם כבש 15 שערים במדי ואלטה.

מחר תערוך סכנין אימון ראשון לקראת העונה הבאה באצטדיון דוחא מול עירוני ק"ש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר