"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ק"ש תפגוש את לוקרן וקארדיף במחנה האימון

הקבוצה של סאלח חסארמה תצא ברביעי להולנד שם תקיים מחנה אימון • לפני כן, תוגרל לסיבוב השני במוק' הליגה האירופית • הקבוצה הצפונית תארח את משחקיה האירופים בנתניה

,עודכן
ק"ש. תמשיך בהכנות לליגה גם בהולנד // ק"ש. תמשיך בהכנות לליגה גם בהולנד

עירוני ק"ש תצא ביום רביעי למחנה האימון המסורתי שלה בעיר בהולנד (בעיירה מירלו) ובקבוצה סגרו גם את יריבות האימון שלהם במהלך המחנה. המשחק הראשון יתקיים ב-18.7 (שבת) מול לוקרן הבלגית, קבוצתו של החלוץ מוחמד גאדיר. ב-21.7 (שני) תשחק הקבוצה של סלאח חסארמה מול קארדיף מליגת המשנה באנגליה והמחנה ייחתם במשחק מול בני יהודה, שגם היא תערוך מחנה אימון בהולנד. ביום שני תערוך ק"ש משחק אימון אחרון בארץ מול בני סכנין.

יום לפני היציאה למחנה האימון, תוגרל סגנית האלופה לסיבוב השני של מוקדמות הליגה האירופית, שם היא לא תהיה מדורגת. את משחקיה באירופה תערוך הקבוצה הצפונית דווקא באצטדיון בנתניה ולא בחיפה. "גם ככה אין לנו ביתיות" אמרו בק"ש והוסיפו: "לשחק ללא קהל באצטדיון של 30 אלף מקומות זה קשה מאוד ונותן אווירה של משחק אימון. עדיף לשחק באצטדיון קטן יותר ולקוות שיגיעו כמה מאות צופים". במועדון החליטו כי במידה וההגרלה תזמן להם משחק חוץ ראשון במוקדמות הליגה האירופית, מחנה האימונים יוארך ומהולנד תמריא הקבוצה ישירות למשחקה באירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר