"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי קיבלה הצעה של כ-3 מיליון יורו כדי לעזוב את היורוליג

ראשי פרוייקט הליגה החדשה נפגשו עם הצהובים והציעו להם סכום גבוה בהרבה מזה שהקבוצה מקבלת מהמפעל הבכיר ביבשת • מכבי היא בין 8 קבוצות אירופאיות מובילות שקיבלו את ההצעה יחד עם: ריאל, ברצלונה, צסק"א, אולימפיאקוס, פנאתינייקוס, פנרבחצ'ה ואנאדולו

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ראשי מכבי ת"א נפגשו עם פיב"א

המלחמה הגדולה בין היורוליג לפיב״א עולה מדרגה ועכשיו הכסף על השולחן.

שמונה קבוצות אירופיות מובילות קיבלו הצעה מפיב״א לעבור לליגה החדשה אותה היא מקימה. התמורה תהיה כ-2.5-3 מיליון יורו לקבוצה. סכום גבוה בהרבה מזה שהקבוצות מקבלות ביורוליג. את ההצעות ותכנית הליגה המפורטת מפרסם הבוקר העיתון אל מונדו דה פורטיבו מברצלונה.

ראשי פרוייקט הליגה החדשה של פיב"א עשו בשבוע שעבר ביקורים ופגישות אצל הקבוצות הרלוונטיות. ביום שישי הן ביקרו בישראל ופגשו את ראשי מכבי ת"א. הצהובים ידועים בנאמנותם הגדולה ליורוליג, אך אין ספק שהצעה כזו תגרום להתלבטויות לא פשוטות.

שאר הקבוצות שיועדו להיות בסיס הליגה וקיבלו הצעות הן ריאל מדריד, ברצלונה, אולימפיאקוס, פנאתינייקוס, פנרבחצ'ה, אנאדולו אפס וצסק"א מוסקבה. הסכום נע בין 2.5 מיליון ל-3 מיליון אירו בגלל שהוא כפוף לניצחונות והישגים.

ביורוליג יונהג החל מהעונה הקרובה שידרוג בתשלומים, אל הקבוצות שיגיעו להצלבה יוכלו רק לגרד את מיליון היורו מלמטה. רק זכיה ביורוליג תביא לזוכה סכום שמתקרב ל-2 מיליון יורו.

בליגה המיועדת יהיו 16 קבוצות והם ישחקו את השלב הראשון בשיטת ליגה (30 משחקים). הליגה מיועדת כבר לעונה הקרובה, אך סביר להניח שתצא לדרך רק בעונת 2016/17. פיב"א תקים ליגת מישנה בסגנון היורוקאפ שתפעל החל מהעונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר