"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניצחון לנבחרת העתודה על בולגריה

נבחרתו של דן שמיר פתחה ברגל ימין את אליפות אירופה כשניצחה את בולגריה 68:79 • על המפתח לניצחון, אמר המאמן: "ידענו לצאת ממשחק הריצה שלהם ולבסוף לנצח" • אור לאומי היה הקלע המצטיין עם 19 נקודות

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שמיר: "ביום חמישי נצא למלחמה נגד נבחרת יוון"

פתיחה טובה לקבוצתו של דן שמיר באליפות אירופה עד גיל 20 הנערכת במילאנו שבאיטליה.

הנבחרת ניצחה את בולגריה 68:79 ונראה שעוד ניצחון אחד משלושת המשחקים הנותרים יעלה אותה לשלב הבא,אליו עולות שלוש נבחרות. אם אכן תעלה, הנבחרת צפויה לפגוש נבחרות מדרג גבוה יותר, כשהאופציות הן: יוון, סרביה או לטביה.

המחצית הראשונה נפתחה נהדר לטובת שחקניו של דן שמיר כשהסתיימה ביתרון26:47 .

בהמשך, הנבחרת הפגינה משחק לחץ מצוין כשחטפה תשעה כדורים ליריבתה. בצד ההתקפי היו אלו אור לאומי ואיתי שגב המוציאים לפועל כשאיתי שגב התבלט מתחת לסלים.

ברבע השלישי חלה נסיגה אצל הנבחרת הלאומית ובולגרים לקחו פיקוד כשחזרו בקאמבק מרשים והעמידו את התוצאה על 49:55. שמיר ושחקניו ידעו לעצור את הסחף ועד לסיום המשחק, הובילו בהפרש שהוביל אותם לניצחון.

הקלעים המצטיינים לישראל: אור לאומי הוביל את הכחולים לבנים עם 19 נקודות, רומן סורקין לקע 15 ואיתי שגב הצטיין עם דאבל דאבל של 13 נקודות ו-14 ריבאונדים

המאמן דן שמיר סיכם את המשחק כשאמר: ״עשינו הגנה טובה ויצאנולמתפרצות בחצי הראשון, אני לא רוצה להגיד שזה טבעי, אבל הייתה ירידת מתח גדולה מדי וזה יצר לחץ אצלנו".

על היכולת להיות מפוקסים כבר מתחילת הטורניר אמר: "לא קל לשחק במשחק הראשון, אבל אני שמח שידענו לצאת ממשחק הריצה שלהם ויצאנו לבסוף מנצחים. בסך הכל הכי חשוב להתחיל עם ניצחון ומצד שני בבית הזה הכל יכול לקרות אז קשה להיות מרוצה או מאוכזב".

לבסוף, המאמן דן שמיר סיכם את דבריו כשתייחס למשחק הבא, כשאמר:"מחר ננוח ונצא למלחמת עולם נגד יוון ביום חמישי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר