"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התיקים יכולים לנוח

חברת לוקיט הציבה ביום ראשון לוקרים חשמליים, המיועדים לשמירת חפצים ולהטענת מכשירים ניידים, בקניון עזריאלי בת"א

,עודכן
לוקרים חשמליים של חברת לוקיט, המיועדים לשמירת חפצים ולהטענת מכשירים ניידים // צילום: נופר בוגנים // לוקרים חשמליים של חברת לוקיט, המיועדים לשמירת חפצים ולהטענת מכשירים ניידים

ביום ראשון הוצבו בקניון עזריאלי בת"א לוקרים חשמליים של חברת לוקיט, המיועדים לשמירת חפצים ולהטענת מכשירים ניידים. עלות השימוש בהם היא על פי גודל: 10, 15, 20 ו־25 שקלים ל־4 שעות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לוקיט מציעה 24 לוקרים, בחמישה מהם עמדת חשמל לטעינת מכשירים ניידים. הלוקרים, בדומה לחניון, עובדים עם פתק וברקוד. לדברי יוזמת הלוקרים, יפית סגל (36), "תיירים מגיעים ברכבת לעזריאלי או מגיעים מנתב"ג עם מזוודה, והתאים הם פתרון עבורם". לוקיט הוקמה בסיועה של קרן־שמש, ולאחרונה זכתה בתואר חביב הקהל בטקס יזם השנה שערכה קרן־שמש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר