"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוחיון מעוניין בפיצוי כספי מהפועל ת"א

לאור שחרורו הצפוי של הקשר המחזיק בחוזה לעונה הבאה, מנסים נציגי השחקן להגיע לפשרה עם המועדון בנוגע להפרת חוזהו • נמשך המו"מ על עופר ורטה

,עודכן
אוחיון. דורש מעל ל-100 אלף שקלים // אלן שיבר // אוחיון. דורש מעל ל-100 אלף שקלים

קשרה של הפועל ת"א, משה אוחיון, שמחזיק בחוזה לעונה הקרובה אך לא נמצא בתוכניות של המאמן סזאר מנדיונדו, אמור להגיע בשבוע הבא לאימון הפתיחה של האדומים, אלא אם נציגיו יצליחו להגיע עוד קודם לכן, לסיכום מול הנהלת המועדון, על פיצוי כספי עבורו, בגין הפרת חוזה.

בימים האחרונים מתנהלים שיחות בין סוכנו של השחקן, אבי נמני, לבין הנהלת המועדון, בנוגע לגובה הפיצוי אותו יקבל אוחיון, ששכרו בקבוצה היה אמור להשתדרג העונה. הערכות הן כי הפועל תהיה מוכנה לשלם לשחקן פיצוי כספי העומד על כ-100 אלף שקלים, אך בסביבתו של השחקן הבהירו כי הסכום יצטרך להיות גבוה גדול. אוחיון מחוזר בלאומית, אך אין בכוונתו לרדת לליגה השנייה.

בתוך כך, מסע הרכש של הפועל ת"א לא צפוי להיעצר בקרוב. כפי שפורסם בחודש שעבר ב-'ישראל היום' הקבוצה מעוניינת לצרף את מגנה של מ.ס. אשדוד, עופר ורטה, כשבין הצדדים מתקיים לאורך כל התקופה האחרונה מו"מ בנושא. למרות פערים כספיים שיש כרגע בין המועדונים בנוגע לסכום העברה של השחקן, הערכות הן כי בסופו של דבר השחקן יגיע למתחם חודורוב.

מי שכבר הצטרף הוא הבלם איאד אבו עביד, שחתם אתמול באופן רשמי לשנתיים עם אופציה לשלוש עונות נוספות: "אין היום שחקן שלא רוצה לבוא לכאן", אמר השחקן, עליו הקבוצה תשלם כמיליון שקלים לבית"ר טוברוק. שחקן העבר, דני בונדר, שפרש ממשחק פעיל בשנה שעברה עקב פציעות, מונה לעוזר מאמן קבוצת הנוער.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר