"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דה חאה לחבריו: רוצה לעזוב לריאל

העברתו של שוער מנצ'סטר יונייטד לסנטיאגו ברנבאו נראית קרובה מתמיד • הבלאנקוס צפויים לשלם 13 מיליון פאונד עבור שירותיו • וגם: רונאלדו פגוע מבניטס ומההנהלה

,עודכן
צילום: רויטרס // דה חאה. בקרוב במדי הבלאנקוס?

כבר זמן מה שהמעבר הזה מרחף באוויר ונראה שהוא קרוב מתמיד להיסגר. דויד דה חאה, שוערה הנפלא של מנצ'סטר יונייטד שמחוזר נמרצות על ידי ריאל מדריד, סיפר לחבריו לקבוצה בשדים האדומים כי הוא רוצה לעזוב את אולד טראפורד לטובת הבלאנקוס. כך נכתב הבוקר בדיילי מייל הבריטי.

כפי שזה נראה כרגע עתידו של דה חאה ככל הנראה בסנטיאגו ברנבאו כשריאל מדריד מתכננת להציע בימים הקרובים למנצ'סטר יונייטד 13 מיליון פאונד עבור שירותיו של השוער. עוד נכתב בדיווח כי חבריו של דה חאה מספרים כי השאלה היא לא האם השוער הספרדי יעבור למדריד אלא מתי.

השדים האדומים לא צפויים להערים קשיים בהעברתו של השוער כי הם אינם מעוניינים להשאיר בכוח שחקנים שלא רוצים להישאר אצלהם. כמו כן, ויקטור ואלדס שהגיע בינואר והתאמן תחת לואי ואן חאל עשוי להיות מחליפו של דה חאה בין הקורות בתיאטרון החלומות, שוער נוסף ששמו עלה בתקשורות הבריטית הוא הוגו לוריס, שוער טוטנהאם ונבחרת צרפת.

מי עיצבן את רונאלדו? // צילום: אי.פי

אם עסקנו בריאל מדריד אז אי אפשר להתעלם מהחזית החדשה שנפתחה בין כריסטיאנו רונאלדו להנהלת הקבוצה. על פי ה"אס" הספרדי רונאלדו "זועם" על הנהלת הבלאנקוס בשל מספר פעולות וצעדים ש"העליבו אותו ופגעו בכבודו". הסיבה המרכזית היא רפא בניטס. רונאלדו תמך נמרצות בהשארתו של קרלו אנצ'לוטי אלא שההנהלה לא ראתה את הדברים כמוהו והחליטה להחליפו. אם לא דיי בכך נראה כי עוד לפני שערכו אימון אחד יחד כבר יש משקעים בין בניטס לרונאלדו. המאמן הספרדי טס לפגוש במיוחד את גארת' בייל לאחר מינויו בעוד עם רונאלדו הוא שוחח באמצעות הטלפון מה שגרם לו להרגיש "חוסר הערכה" מצד מאמנו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר