"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחריף המשבר ברשת מגה

חשש מפיטורי 2,000 עובדי You • יו"ר ההסתדרות יקיים היום דיון דחוף

,עודכן
You // צילום: הרצי שפירא // You

רשת מגה, שנמצאת בתסבוכת פיננסית, עשויה להיפרד מאחת מתת־הרשתות שלה You. כך טוען ועד העובדים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מכירת You עשויה להוביל ליטוריהם של 2,000 עובדים, שהרוכש החדש לא צפוי להסכים לקלוט עם ההסכם הקיבוצי הישן שלהם, כמו גם צפוי לדרוש את קליטתם מחדש של העובדים הרלוונטיים בלבד.

יו"ר ההסתדרות, אבי ניסנקורן, ייפגש הבוקר עם נציגי הנהלת מגה וועד העובדים לדיון דחוף במשבר.

יו"ר ועד עובדי מגה, אלי אייל, אמר: "לא ניתן לרשת ליפול". לדבריו, בשנה החולפת ניהל הוועד מו"מ אינטנסיבי עם הנהלת קבוצת אלון, בעלת רשת מגה, שבמסגרתו גובשו ארבעה הסכמים. עוד הוסיף כי הוצע להם למכור את You, וכי הוועד דורש שיימצאו קונים "שיסכימו עם ההסתדרות והוועד".

ממגה נמסר כי הרשת "עומדת כיום בפני יישום תוכנית הבראה", שנועדה להחזיר אותה לצמיחה ולשמור על פרנסת עובדיה. כן נמסר כי מנוהל מו"מ עם הוועד וההסתדרות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר