"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוף עצוב לבעלי החיים שנמלטו מהשטפון

גיאורגיה: נמרים, דובים וזאבים לא שרדו • אריות רעבים עדיין מסתובבים חופשי • ההיפופוטם הצליח לשרוד

,עודכן
הדוב לא שרד את השיטפון // צילום: איי.פי // הדוב לא שרד את השיטפון

סוף טראגי לחיות בגיאורגיה: פגרים של חיות פרא מלאו היום את רחובות הבירהטיביליסיבמחזה נורא ועצוב. רוב החיות נורו למוות או מתו בעקבות ההצפות, לאחר שרביתן נמלטו מגן החיות המרכזי בעיר. ההצפות הכבדות הרסו את הכלובים של החיות שהצליחו להימלט לרחובות העיר וגרמו בהלה גדולה.

סרטונים שהועלו לרשת

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בטיביליסי ביצעו במהלך היום את פעולות הפינוי של פגרי החיות הענקיים, ביניהם דובים, נמרים וזאבים. למרות העצב הגדול, חיה אחת הצליחה לשרוד את ההצפות וזהו ההיפופוטם. צוותים של גן החיות הצליחו לכתר את החיה הענקית, להרדימה בעזרת חץ ולהחזירו בריא ושלם לגן החיות.

פינוי פגרי חיות הטרף // צילום: רויטרס

הבריחה של החיות הפראיות גרמה לבהלה רבה בבירה הגיאורגית. תושבים הונחו להישאר בבתיהם והימנע מלהימצא באזורים קרובים לגן החיות. סימני שאלה גדולים נותרו פתוחים, כאשר לא ידוע מה עלה בגורלם של ארבעה אריות, שלושה נמרים ויגואר אחד, שטרם אותרו.

תמונות קשות. אחד הפגרים של הנמרים // צילום: רויטרס

מסוקים ממשיכים בניסיונות לאתר את החיות המסוכנות והרעבות שטרם ידוע היכן הן. תושבים בטביליסי, המונה כ-1.1 מיליון איש, הביעו חשש שהחיות יתקפו אותם, ככל שהן יעשו רעבות יותר. ראש העירייה של טיביליסי הורה למשטרה לבצע חיפושים נרחבים וחמושים בגבעות שסובבות את גן החיות במטרה למצוא את החיות.

בשיטפון הגדול שפקד את העיר נהרגו עשרות כלבי רחוב, ששהו בבית מחסה סמוך לגן חיות. צוותים של בית המחסה טיפלו בפגרים של הכלבים שנהרגו ולא הצליחו לשרוד.

הדוב טיפס על הבית בכדי להימלט מהמים // צילום: אי.פי.איי

היחיד ששרד. ההיפופוטם // צילום: אי.פי.איי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר