"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פתחו ברגל שמאל

שחקניות הכדורמים טבעו, המתאבקים הובסו והעסקנים חגגו • המשחקים האירופיים נפתחו בכישלונות של המשלחת הישראלית • אלכס שטילוב ינסה להציל מחר את המצב

,עודכן
צילום: רויטרס // המשלחת הישראלית בטקס הפתיחה

המשלחת המנופחת של ישראל, שצעדה ביום שישי בטקס הפתיחה של המשחקים האירופיים בבאקו, הספיקה כבר לרשום לעצמה יומיים ראשונים שייכנסו לספרי ההיסטוריה בהופעות המביכות של הספורט האולימפי הישראלי בכל הזמנים: נבחרת כדורמים נשים של ישראל כבשה לא פחות מארבעה שערים בשני משחקי הפתיחה, אבל זה לא הספיק מול ה־29 שחטפו מהולנד ועוד 23 שחטפו מהונגריה.

האמת היא שהילדות ממש לא אשמות, אשם מי ששלח אותן להתחרות מול נבחרות של נשים מבוגרות ומנוסות מהן. לעסקנים ביציע זה לא הפריע לשלוח חיוכים, לשדר עסקים כרגיל ואף לדבר על "התקדמות". גם המתאבקים הישראלים יוכלו ליהנות מהמשך השהייה בבאקו בראש שקט: שני המתחרים הישראלים ספגו הפסדים כבר בשלב המוקדמות של התחרות ולא הצליחו להעפיל לשמינית הגמר. אנדריי ציריוק, מדליסט הארד מאליפות העולם לנוער, הובס על יד מתאבק מולדובי 8:0 במשקל עד 59 ק"ג. רוברט אבנסיאן נחל הפסד 2:0 מול היריב הטורקי. באופני הרים שלומי חיימי סיים במקום ה־18 מתוך 38. הישראלי עצר את השעון על 1:49:18 שעות.

את הסיום ליומיים הקשים משהו של הנבחרת הישראלית סיפקה אביטל גז, שסיימה במקום ה־38 מתוך 48 מתחרות בטריאתלון שרק 40 מתוכן השלימו את התחרות. גז קבעה זמן של 2:20:20 שעות. הבוקר ינסה בכיר הספורטאים במשלחת, אלכס שטילוב, להזכיר לנו שבכל זאת מדובר בתחרות ספורטיבית רצינית. שטילוב ישתתף בתחרות הקרב־רב וגם בשלושת המכשירים החזקים שלו. הוא יעלה למזרן בסביבות 14:10 וישתתף במכשיר הקרקע ובסוס הסמוכות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר