הפועל ראשל"צ מינתה הבוקר (ה') באופן רשמי את דאמרי סטוינוביץ' למאמן הקבוצה הבוגרת, שסיימה את העונה לפני פחות מחודש עם אליפות וגביע המדינה. הסרבי, שחתם לשנתיים, יחליף בתפקיד את סער פרנקל, שאימן את האדומים בעונות האחרונות וחתם אתמול בהפועל ת"א מהליגה הלאומית.
בנוסף להדרכת הקבוצה הבוגרת, יהיה סטוינוביץ' (38), שאוחז בתואר מאמן בכיר ממכללת המאמנים בבלגרד, גם המנהל המקצועי של המועדון, כלומר אחראי גם על מחלקות הילדים והנוער.
מי שיהיה עוזרו של סטוינוביץ', שאימן בעבר גברים ונשים בסרביה וביוון, הוא אבישי סמולר, שחקן הפינה של המועדון שטרם שב למגרשים לאחר הפציעה הקשה שעבר עוד בשלהי העונה הקודמת. סמולר מתאמן בימים אלו ואמור לשוב למגרשים כחודש מפתיחת העונה.
בתוך כך, הקבוצה החליטה לוותר על השתתפותה במוקדמות ליגת האלופות וככל הנראה גם גביע ה-EHF. גורם במועדון מסר ל"ישראל היום" כי עלות ההשתתפות במפעלים, בעיקר עם ההעפלה לשלב הבתים, היא כבדה עבור האדומים.
"כרגע הקבוצה מאוזנת ואין לה חובות, זה לקח לנו כמה שנים טובות להגיע למצב הזה ואם נשתתף באירופה, ובעיקר אם נעבור את המוקדמות במפעלים הללו, לא נוכל לעמוד בעומס הכלכלי כי אין לנו גב", אמר אותו גורם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו