"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"שני האהובים הובאו למנוחות"

טרגדיה כפולה: זיוה ובנה אריה שושן ז"ל מתו בהפרש של שעות ונקברו הערב יחדיו • האם נפטרה ממחלה קשה והבן נדרס למוות במהלך פעילות

,עודכן
אריה וזיוה שושן ז"ל // אריה וזיוה שושן ז"ל

אבל כבד ירד על תושבי המועצה האזורית גזר, שליוו הערב למנוחות את זיוה שושן ובנה אריה ז"ל. זיוה, הלכה לעולמה ממחלה קשה בעוד אריה בנה, נדרס למוות בזמן פעילות של יחידתו סמוך ליישוב לבנה בדרום הר חברון.

מאות ליוו את הבן ואימו בדרכם האחרונה, בהם אנשי המועצה האזורית, בכירי ועובדי מועצת הלול, נציגי משרד החקלאות וכמובן רבים מתושבי ישובי המועצה האזורית שבשפלה. נציין כי עמרם שושן ז"ל שנפטר בשנת 2006, היה בעלה של זיוה ז"ל ואביו של אריה ז"ל. האב שימש שנים ארוכות כראש המועצה האזורית. באי ההלוויה ניסו לעודד את שתי בנות המשפחה הנותרות, נטע ושלומית, שהן אחיותיו של אריה ז"ל ובנותיה של זיוה ז"ל. אגב, אריה ז"ל היה גרוש ללא ילדים.

שר החקלאות ופיתוח הכפר, אורי אריאל, התייחס למותו של אריה ז"ל ואמר כי הוא מביע זעזוע מרציחתו של פקח מועצת הלול שנדרס: "מדובר באירוע טראגי, שבו איבד אדם את חייו תוך שפעל למען בריאות הציבור כולו, אל מול ניסיונות חוזרים ונשנים של פושעים שפלים שמוכנים למען בצע כסף לסכן את חייהם של תושבי ישראל. שוחחתי הבוקר עם ראשי כוחות הביטחון, המשטרה והמשפטים וביקשתי מהם לפעול למיצוי הדין עם הרוצחים למען יראו וייראו, לצד החמרה בענישה לפושעים כגון אלו. אני מבקש למסור את תנחומיי למשפחה".

במושב מצליח התכנסו עשרות בני אדם לבקר את קרובי המשפחה והתקשו לקבל את הטרגדיה הכפולה שארעה באותו היום ממש. "זיוה היתה כאן אהובה על כל הבריות. היא ניהלה בוסתן מרהיב שאליו הגיעו ילדים ומבוגרים ללמוד על הצמחים והעצים ולהנות מאוכל טוב. בעלה זל היה ראש המועצה שפיתח את הישובים כאן וגם אריה עסק בתחום האכיפה ותמיד היה עם חיוך ואהוד מאוד בישוב", ציינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר