"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: "בני טובים" אנסו בת 13

חבורת נערים בני 15 משכונת יוקרה במרכז הארץ חשודים באונס שכנתם • הם נחקרו ומכחישים את המיוחס להם

,עודכן
ההורים גילו דרך התנהגותה החשודה // צילום: GettyImages (אילוסטרציה) // ההורים גילו דרך התנהגותה החשודה

אונסבין נערים, תושבי אחד מאזורי היוקרה במרכז הארץ, נחשף הבוקר. לישראל היום נודע כי חמישה נערים בגילאי 15 עוכבו לחקירה על ידי משטרת מרחב ירקון, בחשד שביצעו עבירות מין בנערה כבת 13, שהתגוררה עימם באותם שכונה. תלונה הוגשה למשטרה על ידי הוריה של הנערה.

בכיר נדל"ן נתפס בוגד - וישלם ביוקר

על פי הידוע, הוריה של הנערה הבחינו כי היא החלה לפרסם פוסטים ותמונות שלה ברשתות החברתיות, שנראו להם חשודים. חשדותיהם התבררו כנכונים, לאחר שהם החלו לבדוק במה אמורים הדברים בשיחות עם ביתם.

להורים התברר כי הנערים, אותם היא מכירה מהשכונה, קיימו עימה יחסי מין במספר הזדמנויות שונות. ההורים ניגשו לתחנת המשטרה, ושם פתחו החוקרים בחקירה. הבוקר עוכבו הנערים לחקירה לחקירה. לאחר שייחקרו יחליטו במשטרה האם להביא אותם להארכת מעצר או לשחררם בתנאים מגבילים. פרקליטי הנערים, עו"ד ששי גז ועו"ד שרון קינן, מסרו כי "מרשיהם מכחישים את כל המיוחס להם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר