"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי מו"מ ארוך: נאווקמה סיכם בהפועל ב"ש

הקבוצה הדרומית מתחזקת בשני שחקנים נוספים • החלוץ שחוזר ע"י ב"ש בינואר סיכם את תנאיו • מתן אוחיון יעבור היום בדיקות רפואיות

,עודכן
נוואקמה. אלונה רצתה אותו כבר בינואר // אודי ציטיאט // נוואקמה. אלונה רצתה אותו כבר בינואר

אחרי החתמתו של המאמן ברק בכר והבלם שיר צדק, הקבוצה מבירת הנגב מתחזקת בשני שחקנים נוספים: שחקנה של הפועל רעננה, טוני נוואקמה, שהיה כבר רגל וחצי בקבוצה הדרומית בחלון ההעברות הקודם סיכם את תנאיו לאחר משא ומתן ממושך, נוואקמה סיכם לארבע עונות, כמו כן סוכמו תנאי העברתו מול הפועל רעננה, קבוצתו הקודמת. עם שובו של השחקן מחופשה פרטית במולדתו יעבור השחקן בדיקות רפואיות ויחתום סופית.

גם הבלם מתן אוחיון סיכם את תנאיו לשנתיים במועדון. אוחיון יעבור היום את הבדיקות הרפואיות, ואחריהן יחתום באופן רשמי על החוזה.

בתוך כך, בב"ש חושבים על חיזוק גם בצוות המקצועי, כאשר המשא ומתן עם דרור שמשון - אחד ממאמני הכושר הבכירים בארץ טרם הסתיים. על פניו ממשיכה הבעלים אלונה ברקת לעמוד בציפיות האוהדים שרוצים בחיזוק הקבוצה לקראת מוקדמות הליגה האירופית וגם להוות יריבה שקולה יותר בעונה הקרובה למכבי תל אביב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר