"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
איראן טוענת: נשק ישראלי נמצא בתימן
החות'ים כבשו את שגרירות סעודיה, ולטענתם גילו שם מצבור נשק ישראלי ומסמכים שלפיהם האמריקנים תכננו להקים בסיס בים האדום
לוחם משגר פצצת מרגמה בתימן (ארכיון)| צילום: רויטרס

איראן טוענת: נשק ישראלי נמצא בתימן

החות'ים כבשו את שגרירות סעודיה, ולטענתם גילו שם מצבור נשק ישראלי ומסמכים שלפיהם האמריקנים תכננו להקים בסיס בים האדום

,עודכן

סוכנות הידיעות האיראנית פארס, דיווחה כי מצבור גדול של כלי נשק ותחמושת ישראליים נתפסו בשגרירות סעודיה בתימן אחרי שכוחות הביטחון שהגנו על המקום נכנעו והמקום נתפס בידי כוחות חמושים של החות'ים.

החות'ים הודיעו גם כי תפסו מסמכים המוכיחים כי ארצות הברית תכננה להקים בסיס צבאי באי בשליטת סעודיה שנמצא ליד מיצרי באב אל מנדב, כדי להגן על האינטרנסים האמריקניים ולהגן על ביטחון ישראל.עוד טענו החות'ים כי ריאד ביקשה מישראל משלוח של נשקים חדישים כדי לספק סיוע לכוחות בתימן שתומכים בנשיא הנמלט מנסור האדי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על פי הדיווחים, החות'ים השתלטו על השגרירות הסעודית בתימן כצעד נקמה עלהתקיפות החוזרות ונשנותעל אזורים מאוכלסים ועל בתי חולים, לצד התקיפות על מתקנים צבאיים.

זו אינה הפעם הראשונה שנשמעים דיווחים על שימוש בנשק ישראלי בעימותים בתימן. באפריל אמר בכיר בצבא תימן לסוכנות הידיעות האיראנית כי "הסעודים משתמשים בנשק ישראלי בתקיפות האוויריות בתימן".

בתוך כך נמשכים הקרבות בין החות'ים לבין תומכי מנסור בדרום המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו