"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קיסריה הקסומה

מה עושים עם הילדים בשישבת?

,עודכן
קיסריה הקסומה // צילום: לירון אלמוג // קיסריה הקסומה

"מה לדעתך כדאי לעשות עם הילדים בסוף השבוע?" שואלים אותי חברים, מכרים וקולגות בכל חמישי, ואני משתדלת לתת מענה ראוי, כזה שהייתי נהנית לעשות עם ילדיי. מדי שישי, נוסף על המדור הקבוע "על המפה" במגזין "שישבת", אמליץ לכם על בילוי משפחתי ממוקד, שלדעתי כדאי לכם לבלות בו עם יקיריכם. אשתדל להמליץ על מקומות שלא דורשים היערכות מיוחדת או השקעה כספית גדולה, וכמובן מקומות שיש בהם ערך מוסף. סוף שבוע משפחתי נהדר שיהיה לכם!

• • •

קיסריה הקסומה

כשאנחנו עוד מנסים להתרגל לכך שבחוץ שורר חום כבד, אין טוב מלצאת לטיול מול הים, שממנו מגיעה בריזה נעימה המעודדת את הנפש. כששומעים את השם קיסריה, מייד עולות בדמיוננו תמונות של קשתות, של ים שצבעו כחול־טורקיז עז ושל מדשאות גולף רחבות ידיים, שרובנו רק שמענו עליהן. ואולם לקיסריה פנים נוספות. ההיסטוריה שלה מתחילה באמצע המאה הראשונה לפנה"ס, אז הקים המלך הורדוס את קיסריה כעיר נמל. תוכלו להגיע לכאן ולשוטט בין שרידי העיר העתיקה, שהיתה מלאת חיים. מי שמעוניין לשוטט עצמאית, מוזמן להגיע לצפות בסרט מושקע על קיסריה, וכמובן לחזות במיצגים האינטראקטיביים, שבהם קמות לתחייה דמויות דומיננטיות בהיסטוריה של העיר.

איך מגיעים?סמוך לכביש החוף, ליד היישובים קיסריה ושדות ים וממערב לאור עקיבא

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

נגישות:הביקור במקומות שצוינו הוכשר לביקורי נכים בכיסאות גלגלים

שעות פתיחה:ימים א'-ה' ושבת, 17:00-09:00, סרט אחרון בשעה 16:30; ימי ו' וערבי חג, 16:00-09:00

כמה עולה?יחיד: מבוגר 40 ש', ילד 24 ש'. הגן הלאומי קיסריה והמיצגים האורקוליים בכרטיס אחד.

מידע נוסף לבירורים:www.parks.org.il ,www.caesarea.co.il

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר