"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ירושלים: "מכבי ת"א לא עוזרת לנו עם היורוליג"

רגע אחרי שהעפילו לחצי גמר הפלייאוף, התייחסו בהנהלת הקבוצה ליחסים עם הצהובים: "אין שום שיתוף פעולה, אנחנו מנהלים את המגעים בעצמנו"

,עודכן
צילום: לירון מולדובן // ברייסי רייט. מודאגים ממצבו הרפואי

הפועל ירושלים סימנה וי גדול מאוד לאחר שהעפילה לחצי גמר הפלייאוף (0:3 בסידרה מול הפועל ת"א), וכעת התפנו בקבוצה כדי להתייחס לדיווחים השונים על שיתוף פעולה ועל התקרבות בינם לבין מכבי ת"א; התקרבות שהביאה לכאורה לסיוע של הצהובים להכניס את ירושלים ליורוליג.

"אין שיתוף פעולה עם מכבי, לא לביטול הפיינל פור בישראל ולחזרה לסידרת גמר ולא בנושא היורוליג", אמרו בהנהלת הקבוצה ל"ישראל היום", "מכבי לא עוזרת לנו להיכנס ליורוליג, אנחנו מנהלים את כל המגעים בכוחות עצמנו. כל הדיווחים מסביב זה סתם סיפורים והמצאות".

בהנהלה ציינו כי אם וכאשר יגיע הכרטיס הנוסף ליורוליג, זה יהיה כרטיס שיהיה מיועד להפועל ירושלים, ולא לכל נציגה אחרת מישראל: "היינו שמחים אם הכרטיס היה עבור כל נציגה בישראל, אבל כרגע, פרט למכבי, הפועל ירושלים היא הקבוצה היחידה שיכולה לעמוד בקריטריונים שהיורוליג מעמידה - אם זה מבחינת אולם, כמות מנויים ויציבות כלכלית".

על העמדה המשותפת של ירושלים עם הנהלת מכבי במאמצים להחזיר את סידרת הגמר אמרו בקבוצה: "חזרה לסידרת גמר זה אינטרס מובהק שלנו. אמרנו את זה מהיום הראשון שהבעלים החדשים השתלטו על הקבוצה. יצא שבנקודה הזאת היתה לנו ולמכבי אותה הדעה, אבל בשום שלב לא פעלנו יחד בנושא הזה".

בהנהלה התייחסו גם לספקולציה שהולכת ותופסת תאוצה בקרב לא מעט אנשי מקצוע, שלפיה פיני גרשון יגיע בעונה הבאה לאמן בארנה: "זה לא רלוונטי, דני פרנקו ימשיך איתנו גם בעונה הבאה. אנחנו מרוצים ממנו מאוד וזה לא נכון להגיד שהחתמה של גרשון תגדיל את הסיכוי שלנו להגיע ליורוליג. ממתי היורוליג מחליטה אם להכניס קבוצה על סמך זהות המאמן שלה?"

ממכבי ת"א נמסר בתגובה: "הטענות לא נכונות ומנוגדות לחלוטין לאירועים במציאות. רק אתמול נפגשו ההנהלות בנוכחות מזרחי ופדרמן ממכבי עם אורי אלון, אייל חומסקי וגיא הראל מירושלים לשיחה חברית בנושאים שונים. הפגישה היתה, כרגיל, נעימה וטובה. בין הקבוצות קיים שיתוף פעולה ולשון משותפת בנושאים שוטפים".

בתוך כך, בקבוצה נרשמת דאגה מסוימת ממצבו הרפואי של ברייסי רייט. הגארד סובל זה כמה שבועות מפציעה בעינו אחרי שספג מכה. לפני כשבועיים הוא אף עבר ניתוח לייזר כדי לטפל בבעיה, אך הפציעה המשיכה להטריד אותו וכעת מנסים בקבוצה להתאים לו עדשת מגע מיוחדת.

במסיבת העיתונאים אחרי המשחק שלשום רמז פרנקו שאם רייט כשיר, הוא ייכלל בסגל שלו. "עם ברייסי שיחקנו טוב כמה משחקים רצופים, איזו סיבה היתה לי לשנות משהו?", אמר.

דברים אלו מחזקים את ההנחה שלמרות ההערכה הרבה לדרווין קיצ'ן, הוא זה שיישב לצידו של ג'וזף ג'ונס על אזרחי ברוב המשחקים עד סוף העונה, זאת בכפוף למידת כשירותו של רייט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר