"גיא יאבד את השחקנים"

בבית"ר י-ם סופרים שישה משחקים ללא ניצחון ומקווים לשלוש נ'ק חשובות מול מכבי פ"ת • חלק משחקני הקבוצה לא מרוצים ממעמדם וחשים שבמועדון לא מבינים אותם

שחקני בית"ר. גיא לוי הבהיר שמצבם לא רע // אלן שיבר // שחקני בית"ר. גיא לוי הבהיר שמצבם לא רע

בית"ר ירושלים תגיע למפגש מול מכבי פ"ת אחרי שישה משחקים ללא ניצחון ולאחר שראו את מכבי חיפה, יריבתה על הכרטיס לאירופה דורסת את הפועל באר שבע 0:4. בירושלים מקווים שעוד לפני המשחק תתקבל החלטה חיובית בנוגע לערעורם על הורדת שתי הנקודות אותם ספגה בגין קריאות בעלות אופי גזעני של אוהדיה. החזרת הנקודות וניצחון על המלאבסים יעלה אותם חזרה למקום הרביעי וישפר את מצב רוחם של השחקנים. 

בתקופה האחרונה יש לא מעט שחקנים שלא מרוצים במועדון זאת בעיקר בגלל אי הוודאות שלהם לגבי העונה הבאה. הבעלים אלי טביב, שטרם מסר את הודעתו הסופית בנושא ההישארות שלו גרם להקפאה בחלק מהמו"מ אותם מנהלים שחקנים. בעקבות המצב ובמטרה לחזק את רוח שחקניו לקראת המשחק, הציג המאמן גיא לוי עיתון בו מוצגת כתבה על בחורה מדימונה "אין לה לחם, אין לה כסף לחשמל" הסביר המאמן "אתם מתלוננים שאתם לא יודעים מה יהיה העתיד, אתם בגן עדן", המסר מצידו היה  ברור, אך חלק מהשחקנים יצאו בתחושות לא טובות מהשיחה, שלא ממש מבינים אותם ואת הקשיים שלהם "הוא יאבד בסוף את השחקנים" אמר אחד מהם. 

מבחינת הסגל הקפטן אופיר קריאף צפוי להמשיך לקבל קרדיט כבלם, כשתומר ירוחם הצעיר תורגל באימון המסכם כקשר, החלוץ הטבעי איציק כהן לא צפוי לפתוח ואת המשבצת הזאת ימלא כנראה לידור כהן.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר