בעוד מספר ימים תתפח סדרת גמר המזרח בין הקליבלנד קאבלריס לבין אטלנטה הוקס. קליבלנד מגיעה למעמד גמר המזרח לאחר שגברה על שיקגו 4:2 בסידרה מתישה שגבתה מספר שחקנים פצועים לחובת הקאבלירס. בקבוצה ינסו להכשיר כמה שיותר מהר את אותם שחקנים, כשבראשם נמצא קיירי ארווינג כשמצבו לקראת סדרת הגמר לא ברור.
דיוויד בלאט, מאמן קליבלנד התבטא בנוגע לארווינג הפצוע לפני סדרת גמר המזרח שתיפתח בלילה בין רביעי לחמישי: "קיירי עובר טיפולים רבים, הוא נמצא בהשגחה מלאה. אנחנו מקווים שמצבו רק ישתפר עד למשחק הראשון".
בנוסף, לקראת המשחק הראשון בגמר המזרח לברון ג'יימס, כוכב קליבלנד, התבטא בנוגע לחזקות של אטלנטה הוקס, יריבת הקאבלריס, "אי אפשר להתרכז אצלם רק בשחקן אחד, אנחנו צריכים להיות מפוקסים בחמישייה כולה". הסופרסטאר המשיך לפרט על הכלים של אטלנטה: "זה מתחיל בג'ף טיג, שיש סיבה מוצדקת לכך שהוא אול סטאר. האגרסיביות שלו, הדרך שבה הוא שולט בקצב המשחק ואז יש להם את יתר השחקנים. הם עושים עבודה מצוינת כשהם משחקים ביחד".

ג'יימס. "ידענו לשים את הדברים שעברנו בצד ולהמשיך הלאה"// צילום: USA TODAY SPORTS
בכל הנוגע לעונה הלא יציבה שקבוצתו חווה, הכוכב אמר: "כל חוויה שעברנו היא חוויה מלמדת, אפילו בשבילי בתור המנהיג של הקבוצה". בכך ג'יימס ממשיך לספר על העליות והמורדות שקבוצתו חוותה במהלך העונה: "למרות הפציעות שעברנו וההשעיות של חלק מהשחקנים הצלחנו להתחבר וזה רק חיזק אותנו, זה נהדר לראות את התהליך שעברנו".
לברון המשיך לפרט מה עזר לקבוצתו להתגבר על המכשולים במהלך העונה, "ידענו להתגבר על מה שעבר על הקבוצה מבפנים, לעלות על המגרש ולשים את הדברים בצד, להגיד לעצמינו שנשחק אחד בשביל השני למרות כל הדברים שקורים מחוץ למגרש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו