"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יצאנו מאוכזבים מהמשחק"

מאור בוזגלו סיפר על התחושות בהפועל ב"ש לאחר התיקו 1:1 נגד מכבי ת"א • על הצהובים: "הם הבקיעו ממצב וחצי"

,עודכן
צילום: עמי שומן // מאור בוזגלו: "יצאנו מאוכזבים מהמשחק"

המשחק אמש (ב'), שבונפרדה הפועל ב"ש ממכבי ת"א בתיקו 1:1העניק לקבוצה המארחת סיבות לחייך וחיזק את ביטחונם לקראת המפגש החשוב בין השתיים בגמר גביע המדינה.

האדומים לבנים נראו בחלק ניכרמהמשחק בעדיפות על האלופה, כאשר הפסד של באר שבע היה מוציא לקבוצה מהדרום את הרוח מהמפרשים.

מאור בוזגלו התבטא לאחר המשחק אמש: "יצאנו מאוכזבים מהמשחק לאחר ששלטנו במהלך 70 דקות מתוך ה-90 דקות של המשחק". לגבי חוסר ניצול המצבים של קבוצתו, אמר: "במצב אחד היה חסר לנו את היכולת כדי לכבוש, לעומת מכבי שהצליחה לכבוש ממצב וחצי". לבסוף, קשר האדומים הוסיף על המשחק הבא של קבוצתו: "יש לנו הרבה מה ללמוד מהמשחק, אבל אין הרבה זמן וצריכים להתכונן לחיפה".

בוזגלו חידד: "לפני גמר הגביע יש לנו משחק שאנחנו חייבים לנצח כדי לשוב למאבק האליפות, אחר כך יהיה לנו זמן להתכונן לגמר", כך אמר בוזגלו על סיכוי קבוצתו לשוב למאבק על הצלחת. על משחקי החוץ בהם הפסידו נקודות יקרות הוסיף: "היו הרבה משחקים ששלטנו ולא ידענו לצאת עם הנקודות, אבל זה גם תהליך שהקבוצה עוברת וצריכה להשכיל ממנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר