"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד תביעה בדרך: אורי אוזן נגד אלי טביב

שחקן העבר, ששימש עוזרו של מנחם קורצקי ופוטר מבית"ר ירושלים, צפוי לדרוש פיצויים מוגדלים • "הפר סעיף בחוזה", טענו במועדון

,עודכן
אלי טביב. הצרות לא עוזבות אותו // אלי טביב. הצרות לא עוזבות אותו

בעלי בית"רירושלים, אלי טביב, הגיע בשנה החולפת לא מעט פעמים לבתי משפט ולבתי דין משמעתיים של ההתאחדות, שבהם ספג עונשים שעלו לו ולמועדון מהבירה הרבה מאוד כסף.לאורך השנים האחרונות, שבהן החזיק טביב בבעלות על מועדוני כדורגל, הוא כבר מצא עצמו לא פעם בבוררויות ובתביעות עם שחקנים ואנשי מקצוע שעברו תחתיו. אתמול הצטרף גם שחקן העבר והמאמן בהווה, אורי אוזן, לרשימת התובעים.

אוזן, ששימש עוזרו של מנחם קורצקי, כשהאחרון עמד על הקווים בטדי, מגבש בימים האחרונים כתב תביעה נגד טביב לאחר שלא הגיעו עימו להבנות על הפיצויים כשפוטר מהקבוצה מהבירה. הסכום שאותו אוזן צפוי לדרוש יעמוד ככל הנראה על כמאה אלף שקלים ואולי אף יותר. לאחר שקורצקי חתם בהפועל פ"ת, הוא הביא איתו את אוזן, שכיום משמש עוזרו גם בקבוצה ממלאבס. אוזן אישר את הידיעה.

מבית"ר ירושלים נמסר בתגובה: "אורי אוזן הפר סעיף בחוזה המאפשר פיטורים שלו ללא מתן פיצויים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר