"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרץ חוגג פעמיים

מוקי יככב בפסטיגל • מי המתמודד שהפתיע את משה פרץ ב"אקס פקטור"?

,עודכן
פרץ // צילום: שוקה כהן // פרץ

הזמרמשה פרץציין את יום הולדתו ה־32, ועל הדרך גם חגג את כל ההספק שלו עד כה והשיק את אלבומו השביעי "סימני הזמן". הגיעו לברך:שירי מימון,ליאור נרקיס,דודו אהרון,פאר טסישלא צפה בחיקוי שלו ב"ארץ נהדרת",שמעון בוסקילה,מאור אדרי,נדב בורנשטיין,רגב הוד,קותי סבגועוד. על החלק האמנותי הופקד פרץ בעצמו, שביצע חמישה שירים מתוך אלבומו החדש.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

צליל מוכר.אם כבר אנחנו בעניינימשה פרץ, זה הזמן לספר שבעונה החדשה של "אקס פקטור" הגיע לאודישנים מתמודד ששמומרקו כהן, שהוא במקרה הגיטריסט שמלווה את פרץ בהופעותיו.

מוקי בדרך לפסטיגל.אחרי שכבש את המצעדים בלהיט "ילד של אבא" והצטרף ל"כוכב הבא" בתפקיד שופט,מוקימוכן לדבר הבא. ל"ישראל היום" נודע כי בהפקת הפסטיגל ניהלו עם הזמר משא ומתן שהבשיל לכדי סיכום על הצטרפותו. בהפקה, כידוע, לא מסתפקים רק בזמרים, ובגיזרת הקומיקאים מתנהל משא ומתן גם עם הקומיקאישחר חסון. כפי שפורסם כאן בשבוע שעבר, מי שכבר חתמה על חוזה היאאליאנה תדהר, שעבורה זו תהיה הפעם החמישית. בדומה למוקי, אם המשא ומתן עם חסון יבשיל תהיה זו הפעם הראשונה עבור שניהם. מהפקת המופע נמסר: "אנחנו מנהלים מגעים. נודיע כשיגיעו לסיומם".רונית ארבלבשם מוקי סירבה להתייחס לדברים.

באירוויזיון מחממים מנועים.המשלחת הישראלית הגיעה לתדרוך לקראת היציאה מחר הקרוב לכיוון אוסטריה. במשתתפים: נדב גדג', הרקדנים, המלווים, כותב השיר דורון מדלי, וגם המאבטח שילווה אותם בזמן השהות.

אביבית גדלה בשנה. אביבית בר־זוהרתחגוג הערב יום הולדת, וכמצופה מיוצאת "האח הגדול" האאוטפיט המוקפד כבר מוכן. הקונספט: שמלה שחורה, שקופה בחלקה הגדול, אבל מסתירה את האזורים האסטרטגיים. ההשראה:אירינה שייק.

אמדורסקי נכנע.השנה היא 2015 ואסף אמדורסקינכנע לקידמה ופתח אינסטגרם. בשעה טובה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר